Ha ha, MOR och jag skojade rejält med...

... ÄLDREMATTES ena kompis ikväll när vi var ute på kvällsrundan.

När vi gick förbi Espresso House så satt Elnaz, Anna & Isabella där och tog en fika. Ja, även Sessan var med. Oj vad kul det var att träffa henne. Men jag skall erkänna att jag inte riktigt kände igen henne, hon hade blivit lite rundare än sist vi sågs. Men det spelade inte så stor roll, vi lekte lika bra för det.

När vi skulle gå vidare bad Anna om att få en puss av mig. Jag gav henne en riktig blöting och då säger MOR: Jag skall inte berätta vad han åt precis innan runt hörnan (vilket bara var ett skämt). Vilka garv det blev på EH-uteserveringen. Undrar om Anna ber om en puss fler gånger???

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ja ja,alla tillbringar den sena timmen olika....du pussar tjejer(t.o.m.2-benta)på uteserveringar....o jag har just haft tok-rus i hallen för min husse kom hem precis nu.
Gnatt

2007-07-08 @ 23:41:56
Postat av: Lakrits

Vad skönt att din husse har kommit hem och ordningen är återställd i din flock. Inte för att du och din matte verkar lida någon nöd när ni är själv men det är mysigt att ha alla hos sig!

2007-07-09 @ 00:03:02
Postat av: Wallander

Elliot, ja vi kan verkligen roa oss på olika vis. Hade du sett ÄLDREMATTES söta tjejkompisar så hade du mer än gärna också pussat på dem, även på en uteservering.
Hoppas det gick bra för din husse på tävlingen även idag.

2007-07-09 @ 00:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback