Idag har jag fått reda på något...

... lite sorgligt, MORMOR & Allan har sålt sin stuga.

Var skall vi nu vara och busa du & jag Tarzan?

Jag kommer att sakna våra repor i rabatterna (till mormors stora förtret), våra gemensamma drickpauser direkt från vattenkranen, våra mysstunder med varsett grisöra på gräsmattan.

Inte mycket att göra, vi får väl försöka hitta något annat ställe att leka tillsammans på.

Ps. Tarzan, jag har hört att min MOR skall åka med dig till din uppfödare en dag i slutet på augusti. Ni skall träna lite ihop då. Jag tror du kommer att gilla det. Men du ska veta att min MOR kan vara ganska bestämd, alltså bara så att du vet!

Kommentarer
Postat av: Sebb

Jag har föstått på min Matte att Hon är lite förvirrad. Ja, inte mer än vanligt alltså men Hon funderar över var du bor och nu senast över kollonistugan. När min Matte och din MOR kände varandra jättemycket för några år sedan bodde ni vid Björnen och Lejonet - det kommer Hon ihåg för den fantastiskt goda glassen de har. Men nu pratar ni om Magistratparken...Ligger den nära J.A Gatan?
Sedan det här med kollonien..Matte hade för dig att ni hade en egen kollonistuga, eller? Jag förstår om du tycker det blir lite tråkigare nu när MORMORS stuga ska säljas. Vi bor ju i hus och det är SÅ skönt att kunna gå ut och in i trädgården som man vill och NÄR man vill. Fast Matte hon ska torka och torka och torka tassarna bara för att det är lite blött i gräset ibland. Och när jag har varit ute och cyklat och det är blött så det stänker upp på magen och så, ja, då ska jag in i duschen! När man luktar som godast!Hörde också att Matte sa att hon tänker "bada" mig på lördag. (Jag får ju alltid duscha jag - vi har inget badkar). Usch jaja. Fast sen blir jag så mjuk och luktar så gott tycker Matte så då vill Hon knappast inte sluta att gosa med mig. Ganska härligt faktiskt. Man kan väl stå ut med ett bad då.

2007-07-20 @ 10:44:22
Postat av: Wallander

Förvirrad, ja det är lätt att bli... så här ligger det till:
Jag bor vid M-parken (alltså magistratsparken), den ligger väldigt nära Jörgen Ankersgatan/ Holmgatan/ Rönngatan. Långt innan min tid bodde min familj på Holmgatan, där Lejonet & Björnen låg. När dom flyttade så flyttade dom bara tvärs över gården, med det blev ny adress.
Kolonistuga hade dom också men den sålde dom för 3 somrar sedan då ÄLDREMATTE & LILLMATTE inte ville vara där mera (och dagens ungdom kan ju vara farlig att lämna ensamma i stan, har jag hört). Men familjen och jag sedan förra sommaren har kunnat hållt tillgodo med MORMORS stuga, men tyvärr så är det slut på det nu. ALLT HAR ETT SLUT SÄGS DET.
Jag tror att jag egentligen också hade föredraget att bo i eget hus, men nu är det som det är och jag har det förbaskat bra i alla fall.
Dusch låter trevligare för mig än badkar, mina tassar gillar helt enkelt inte badkarsemaljen, sedan måste det vara enklare att gå in i en dusch än att behöva bli ilyft i ett bakdkar.
Jag håller med, man kan "stå ut" med ett bad när man vet att mysighetsfaktorn kommer att öka.

2007-07-20 @ 11:12:11
Postat av: Elliot

VA,Sebb,kan du cykla??Det kan inte jag.

2007-07-20 @ 15:26:13
Postat av: Sebb

Ja hrmm alltså, Husse cyklar och jag drar.Matte tycker det är fuskigt att Husse bara kanar med och Hon får trampa av bara den för jag drar bra.Och bara för att jag drar så kan inte Matte cykla med mig. Jag vet att det är dumt och att hon är lite ledsen för det men jag ÄLSKAR att vara ute och cykla - ja, springa bredvid då! - och då ska det gå undan, tycker jag.

2007-07-20 @ 15:31:59
Postat av: Wallander

Man kan vara ute och cykla utan cykel också har jag hört! Undrar hur det ser ut?
Sebb, när du cyklar med din husse har du inte någon sådan där cykelpinne då?

2007-07-20 @ 20:38:30
Postat av: Sebb

Som Lillhusse dådå - haha.Cykelpinne? Vad är det? Har bara hört talas om tuggpinne!Jag har sett nått sånt där med en flagga på. Nej det skulle aldrig Husse aldrig ha på sin cykel. Möjligen en pinne med en LBK-flagga,hehe.Lundas Bollklubb alltså=Krubban.Vi cyklar mycket längs stranden och så och dessutom har Lomma så många små gator så att det är inte så farligt att vara uta och cykla.Fast igår höll Husse på att köra påp två flickor i 8-9 årsåldern. De körde på fel sida av gatan när Huss kom och svängde runt hörnan på vår gata.Har de inga föräldrar som lär dem att det kan vara farligt i trafiken?

2007-07-21 @ 11:58:59
Postat av: Wallander

Asså, det finns faktiskt en bra cykelpinne som man ens matte/husse sätter fast i ramen på cykeln och som gör att dom kan hålla båda händerna på styret och då blir cyklingen mycket säkrare. Så säkert att även din matte, som älskar att cykla, kan cykla med dig.
Gå in på www.teba.nu och sök på cykelpinne så skall du se.
Jag hoppas att jag så småningom oxå skall få börja cykla (med pinne)men MOR vill vänta tills jag blivit 2 år i alla fall.
Kanske har de flickorna på er gata föräldrar som cyklar på samma sätt. Ibland när vi är ute och går så måste vi se oss om så att det inte kommer några cyklister farande på trottoaren och detta är inga barn utan vuxna vuxna.

2007-07-21 @ 14:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback