Idag orkar jag...

... lite mer i alla fall.

Febern har gått ner helt, men jag är fortfarande väldigt svullen i mitt öga och knutan finns kvar.  Skönt då slipper vi åka tillbaka till Djursjukhuset idag, alltså hade veterinären rätt.

Jag åt lite mat när FAR kom hem strax efter 06.00. Sedan sov jag  tills MOR började röra på sig vid nio-snåret. Vi gick direkt ut en liten runda och jag kände mig ganska ok. När vi kom hem igen så åt jag upp resterande mat och intog favoritplatsen eftersom MOR varit snäll och öppnat balkongdörren åt mig.

Nu har MOR gått iväg för att hämta min meducin. Jag tror faktiskt att jag skall gå och hålla FAR lite sällskap, vi kan gott snarka lite i kör han & jag.

Ny hälsorapport kommer lite senare idag.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jag är glad att du mår bättre idag Walle!Men vad är det för skit?DET vill man ju gärna veta.Det måste ha varit rent hälsovådligt det där som luktade så otroligt illa som du rullade i.
Vad har du fått för medicin då?För du får nog allt ta det lugnt framöver några dagar,tyvärr....
Vila allt du kan tillsammans med din Far.
kramizar från din bror Elliot

2007-07-27 @ 11:59:11
Postat av: Guinness

Vilken tur att febern är borta. Matte ringde precis och när det inte var någon som svarade så trodde hon att ni hade fått åka till sjukan igen. Tur att hon trodde fel. Krya på dig, kompisen!

2007-07-27 @ 12:36:34
Postat av: Lakrits

Verkligen skönt att du är bättre idag. Hoppas ni kan komma iväg som planerat imorgon. Men hälsan går ju först, såklart.

2007-07-27 @ 14:57:04
Postat av: Wallander

Ja man kan allt undra vad det är dom har i hagarna runt Saxtorps-dammarna.
Meducinen som jag fått är antibiotika, smärtlindring samt ögondroppar. MOR frågade veterinären igår om utsikten för att i alla fall få lov att åka och hälsa på Sigge. Han trodde definitivt att jag imorgon borde vara riktigt bra igen, så jag har inte fått några förbud alls, men givetvis så måste jag vara pigg & äta som jag brukar mm. Jag känner själv att jag är på god väg. MOR skall stämma av med Sigges matte ikväll och sedan skall ett slutgiltigt beslut tas imorgon bitti.

2007-07-27 @ 15:28:10
Postat av: Elliot

Har tänkt på en sak,det tog visserligen en stund men.....VARFÖR E DE ALLTID SYND OM DEJ WALLANDER???
De var ju själva tusan att du aldrig kan vara bara DU utan alltid tycka-jättesynd-om Walle,din busunge =0D

2007-07-28 @ 10:44:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback