Ikväll har jag...

... bevisat att min hörsel fungerar utmärkt. Blir svårt att lura MOR framöver.

Jag låg och tog mig en tupplur i LILLMATTES säng då jag hör att FAR sätter tänderna i ett smarrigt äpple. Jag är nere från sängen i ett nafs och snabbt som attan rusade jag sedan fram till FAR och snäll som han är så fick jag min dagliga äpplebit.

Kommentarer
Postat av: Sebb

Hmm...jag trodde jag skickade iväg en kommentar om din fräcka älg men ser inte att den kommit fra. Synd för jag har glömt vad jag skrev...hundminne! Hursomhelst, jag tyckte det så skönt ut när du låg där i lillmattes säng. Jag brukar också smycga upp i lill-husses fast han tycker bara det är mysigt så jag får gärna ligga kvar när hanska sova. Fast jag tycker det blir trångt om vi ska sova där båda två och då är det alltid jag som får ge mig och flytta ner på golvet. Lite taskigt.

2007-07-07 @ 15:27:27
Postat av: Wallander

Sebb, de gjorde du också under ett annat inlägg (Men lite roligt...) så kan det bli ibland. Det är samma sak här, trots att LILLMATTE har ganska bred säng så blir det lite trångt för oss båda och jag får hoppa ner. Även om det känns lite taskigt så är det faktiskt så att människosängar är gjorda för människor. Jag har en hundsäng och den får jag ha för mig själv, så jag skall nog inte klaga (tror jag).

2007-07-07 @ 20:28:10
Postat av: Sebb

Jo, jag har också en egen säng men vet du vad! Ibland kryper lillhusse ner i MIN säng och då kan du tro att det verkligen blir trångt fastän att jag har en stor säng. Människor är konstiga. De har egna soffor och sängar och fåtöljer och Gud vet vad men de sko testa MIN egen plats OCKSÅ!Fast Matte tycker det ser kul ut.En gång när vi var hos min kompis Herman, han är en afrikansk lejonhund (men väldigt rädd av sig) så somnade hans lillmatte i hans säng när timmen blev sen. Hon låg och mös med Herman men han flyttade på sig!Det såg både roligt och sött ut så alla tog kort. Undrar om Matte har några kort på mig i min säng. Ska fråga henne...

2007-07-08 @ 11:23:43
Postat av: Wallander

Konstig lillhusse du har... men mysigt att han vill knö ner sig hos dig tycker jag.
Jag förstår att alla ville ta kort när Hermans lillmatte somnade i hans säng. Vissa händelser måste bara förevigas.
Klart att din matte måste ha någon bild på dig i din säng, om inte får hon väl ta en och skicka till mig så att jag kan lägga in en bild på dig också här på min blogg.

2007-07-08 @ 19:50:02
Postat av: Elliot

Jag undrar bara ifall Herman bor i Staffanstorp och är en Ridgback?

2007-07-08 @ 21:08:09
Postat av: Wallander

Elliot, jag vet att Sebbs matte är en gammal Staffanstorpsbo, så Herman kan mycket väl vara den som du tror. Vi får väl se vad Sebb har att säga om det hela.

2007-07-08 @ 23:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback