Inget bra, inget bra...

... Guinness öra är så rött så rött. Han har haft en tuff natt även inatt.

MOR har pratat med djurdoktorn och väntar på att han skall ringa tillbaka. Så här kan GBM bara inte ha det. Förmodligen behöver han medicin stackarn.

Jag vill ha tillbaka min pigge lekkompis... jag försöker få igång honom lite men han är jäkligt svårflörtad måste jag säga.


Kommentarer
Postat av: Sebb

Hej Guinness. Sebb här. Jag känner ju inte dig men jag tycker mycket synd om dig.Det är jättejobbigt att ha ont och kli och även om vi kan se väldigt ledsna ut med våra ögon så kan vi inte prata riktigt samma språk som våra Mattar och Hussar.Tänk om man kunde förklara allt man känner och allt man vill.Fast det är nog ändå bättre att bara lägga nosen i knät på Matte och få tröst än att kunna säga på månniskospråk att jag har ont.Tror man får mer smek och kel på vårt hundsätt och det är jättehärligt.Hoppas att du blir frisk snart! Och så är det lite synd om dig också, Wallander, som har en kompis på besök och så blir han sjuk! Max otur!

2007-07-18 @ 14:58:31
Postat av: Guinness

Det kokmmer att ordna sig, Helene har fixat så att jag får komma till djurdoktorn imorgon, han tyckte det var bäst att ta en titt på mig.
Jag får så mycket kel/tröst som jag bara vill. Helene har mig på ena sidan & Walle på den andra. Jag tror faktiskt att Helene förstår hur jag mår.

2007-07-18 @ 18:15:33
Postat av: Wallander

Jag tror faktiskt min MOR är lite som han den där Cesar (som kan tala med hundar) på TV4+.

2007-07-18 @ 18:18:06
Postat av: Elliot

Stackars,stackars Guinness!Att det aldrig kan vara nog med de där öronproblemen=( Ska du behöva ha det så här alltid kan man undra....Skickar en krya-på-dej tanke.
En glad nyhet om än liten eftersom ni inte kännr honom."Lille"Rex på djurhemmet har fått nytt eget hem!!!Hurra!Han har varit där så länge och blivit ratad varje gång.Men nu var det hans tur.Han "firade"premiärnatten med att bita itu ett par morrontofflor....hrm...men hans nya snälla mässiskor sa att det inte gjorde något =D
Så som ni ser kan både den ena och den andra.....

2007-07-18 @ 18:28:53
Postat av: Wallander

Jag framför krya-på-dej-tanken till Guinness han orkar inte sitta vid datorn.
Vad glad jag blir för "Lille"Rex skull. Jag förstår också att han "firade". Ja, det behöver inte vara en flatte för att...

2007-07-18 @ 23:50:00
Postat av: Elliot

hur har det gått hos hunddoktorn idag med Guinness?
Kunde han få något som lindrar?
Har tänkt på de idag faktiskt....

2007-07-19 @ 16:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback