Något ovanligt verkar vara...

... på"G".
 
LILLMATTE har sprungit omkring och förflyttat sina kläder från sin garderob till matbordet i v-rummet. Sedan hjälpte MOR henne med att lägga ner allt i en stor väska. Resväska, heter det visst.

Imorgon skall hon tydligen ge sig ut i vi(l)da världen. Jag har förstått att hon skall åka ganska långt bort där dom pratar ett språk som inte jag förstår, jag förstår ju bara två, hundiska & männsiska. 

Det har pratats & pratats om när du kommer dit skall du göra si och när du kommer dit så skall du göra så. Oj vad hon skall behöva tänka på mycket. Jag skall hålla tassarna för henne, men jag är övertygad om att hon kommer att hamna/landa där hon skall. Har kikat lite på hennes biljett och där stod: CPH-LHR-MIA, glasklart för mig, hon skall alltså åka till Miami via London. USA låter häftigt & stort, jag tror att det kommer att bli en oförglömlig resa för henne. Hela 3  veckor skall vi vara ifrån varann, jag hoppas verkligen att vi båda skall klara av detta. Det kommer nog att bli tuffast för MOR är jag rädd för, men jag är ju hemma som tur är.

Sedan skall vi passa Guinness fr o m imorgon så då blir antalet familjemedlemmar detsamma i alla fall hela 1:a veckan och då lär MOR ha mer än fullt upp...

Förresten Guinness har varit här en stund redan idag, det var tydligen några hantverkare hemma i deras kök och de var inte helt  förtjusta eller i behov av en extra "hundlangare". Jag hoppas att allt "löste" sig på bästa sätt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Wallander då, de pratar männsiska i Miami också, dock engelsk-männsiska. =)

2007-07-13 @ 10:17:14
Postat av: Wallander

Ha ha som vanligt Chrilli, jag missade någon liten detalj och du hittade den så klart...

2007-07-13 @ 10:51:36
Postat av: Elliot

Jag ville bara önska din Lillmatte trevlig resa.Var rädd om dej annars kommer bara Walle att oroa sig för mycket ;D
En stor flatte-kram från
Elliot

2007-07-13 @ 11:13:43
Postat av: LILLMATTE

Tack, Elliot. Jag lovar att göra mitt allra bästa. Jag skall försöka att någon gång kika in på Walles blogg och se så att både han och ni andra sköter er.

2007-07-13 @ 12:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback