SEBB

Här är en finfin bild på Sebb. Jag måste erkänna att jag inte trodde att du skulle se ut så här. Men jag måste säga att det inte var till någon nackdel. Det skall bli jätte kul att träffa dig någon dag framöver.

image175


Kommentarer
Postat av: Sebb

Hmmm, ja jag ser kanske lite liten ut för Lillhisse tog bilden lite uppifrån liksom. Men jag tror att vi är ungefär lika stora till växten, Wallander.Idag har min bästis Nelly varit och hälsat på.Det är Mattes mammas och pappas lilla docka, hon är en kolsvart cockerspaniel.Väldigt söt, alltså.Trots att hon är lite kort i rocken kan hon pinna på riktigt bra så vi jagar omkring i trädgården men jag hinner oftast hinna ikapp henne.Ikväll var vi nere på stranden och alla blev helt upphetsade för ute i vattnet simmade det tydligen omkring ett JÄTTESTIM med sälar.Det hade Matte och Husse aldrig sett här förut. Men allvarligt talat,är det något att bli så upphetsad över?!Nä, tacka vet jag att spana in kaniner!intressant med kaninerna

2007-07-15 @ 23:29:42
Postat av: Wallander

Du Sebb jag har aldrig sett sälar, jag skulle nog också blivit lite upphetsad om jag fick syn på något som skulle kunnas hämtas in från vattnet. Kaniner har jag sett men ännu inte riktigt förstått vad det är för spännande med dom. Dom verkar vara så rädda, är det dom som brukar kallas för "räddharar"?

2007-07-16 @ 00:16:34
Postat av: Sebb

Tänk,det har jag aldrig funderat över - bara ser att kaninerna blir rädda för mig och skuttar iväg trots att jag smyger så försiktigt så att magen nästan släpar i marken.Räddharar - bra ord, det ska jag kalla dem hädanefter.

2007-07-16 @ 08:59:57
Postat av: Lakrits

Kaniner är roliga. Harar också. Och räddharar. Jag vill jaga men får inte. Vi ser jämt kaniner och harar ute i skogen där hemma. Särskilt på mogonen när vi hämtar tidningen, då vimlar det av djur ute i skogen.

2007-07-16 @ 10:12:32
Postat av: Elliot

Å så gullig!Vad är du för sort då?Jaktspringer eller kanske engelsk Setter?Lite svårt att se i denna vinkeln lixom.
Walle jag trodde att ni redan kände varandra!Så förvånad man kan bli.
I fall jag sett en massa sälar så hade jag nog inte varit så tuff,fast det är jag ju nästan aldrig.

2007-07-16 @ 10:56:05
Postat av: Wallander

Nä vi har faktiskt inte träffats (ännu)jag & Sebb. Det är våra mattar som känt varann i snart 16 år.

2007-07-16 @ 11:59:05
Postat av: Sebb

Åh vad kul att ni tycker jag är gullig. Jodå, jag är en engelsk setter. Ibland talar Matte på något konstigt språk, undrar om hon försöker kolla om jag kan engelska?!Wallander, har min Matte kännt din MOR så länge?Helt otroligt.Då var jag inte ens född och inte du heller. Undrar vad dom två pratade om förr?Kul verkar dom ha haft iallafall.

2007-07-17 @ 08:55:06
Postat av: Wallander

Sebb, om din matte kan pladdra lika mycket som min MOR så har dom bara genom det haft mycket gemensamt.
MOR har berättat att din matte var den person som direkt fick en plats i MORs hjärta när hon började arbeta på Resespecialisterna. Där har hon stannat även om kontakten svalnat lite då vägarna skiljdes. MOR tycker det är jätte roligt att kontakten återupptagits och jag tycker det är jätte kul att jag också fått en ny vän.

2007-07-17 @ 09:26:19
Postat av: Sebb

Åh så fint du skriver om Henne.Jag blir alldeles tårögd.Matte har berättat att din MOR alltid varit så lätt att prata med och rolig är hon och ett härligt skratt har hon och duktig och hjälpsam. Henne skulle jag nog vilja träffa. Fast jag tycker de två verkar vara med i Klubben för inbördes beundran...!voff!

2007-07-17 @ 13:39:25
Postat av: Wallander

Sebb, inte meningen att du skulle bli SÅ rörd. Ingen dålig beskrivning av MOR heller. Ha ha, Klubben för inbördes beundran, ja i den är dom definitivt medlemmar!
Du jag skall se till att vi nu snart får träffas. Vad tror du om en kväll, nästa vecka?

2007-07-17 @ 14:15:39
Postat av: Sebb

Jättegärna att vi kunde träffas.Jag vet att Matte börjar sin semester på måndag så då kan nog vilken kväll somhelst passa. Jag ska se till att Matte ringer din MOR så får dom bestämma.Jag har inte lärt mig telefonen ännu.Visst är den konstig.En konstig signal och så kan man höra Husse men inte SE honom. Vär ÄR han då?

2007-07-17 @ 16:02:16
Postat av: Wallander

Mm, telefonen är konstig men en himla bra uppfinning. Jag brukar pussa luren och hoppas på att den vars röst jag hör skall dyka upp bara så där, tyvärr har det inte hänt ännu. Men skam den som ger sig...
Vad kul då ses vi en dag nästa vecka (MOR muttrade lite när hon hörde att det var din mattes 1:a semestervecka, det är MORs sista).

2007-07-17 @ 16:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback