Fy vad lillmatte...

... var taskig mot mig ikväll.

Hon låtsades ta en godis i min godisburk, lade den på min nos och sa efter ett tag VARSÅGOD. Jag gjorde då som jag brukar, dvs kasta upp godisen i luften och sedan fånga den, nu var det bara så att det fanns aldrig någon. Hon bara lurade mig. Jag förstår att det såg roligt ut, men det var det faktiskt INTE. MOR skällde lite och tvingade LILLMATTE att göra om det och då med en godisbit så att jag fick lyckas fånga den i luften.

MOR sa också till LILLMATTE att hon skall passa sig, flygbiljetten till USA är lätt att avboka. Oj vad LILLMATTE då blev skrajsen, hon pussade & kramade mig och sa förlåt. Samtidigt märkte jag hur hon skrattade inombords... hm hämnden är ljuv sägs det... vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Det där har min husse försökt lära mig men jag har inte riktigt fattat vad han vill. Det var lite taskigt av Frida att lura dig,tycker jag. Du får hitta på något eget bus, jag kan hjälpa dig.

2007-06-25 @ 04:29:54
Postat av: Elliot

Lägg en godis på HENNES näsa och tvinga henne att fånga den.....om hon misslyckas så får du hitta på lämpligt straff.
Vad säjs om det förslaget?
/E

2007-06-25 @ 14:50:23
Postat av: Wallander

Tack killar! Helt klart skall LILLMATTE sättas på plats på någotvis. Det tål att noggrant tänka ut något riktigt bra som hon skall "utsättas" för. Hon skall definitivt inte tror att hon kommer undan speciellt enkelt!!!!!

2007-06-26 @ 00:25:32
Postat av: Lillmatte

men wallse om man är så söt som du är får man skylla sig själv :)

2007-06-26 @ 22:34:17
Postat av: Wallander

Jasså det säger du LILLMATTE, ja vi får väl allt se om det gäller alla, både 2-beningar som 4-beningar!

2007-06-27 @ 23:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback