Kloklippning...

... MOR hämtade klotången och jag sprang efter henne. Slog mig frivilligt ner i hennes knä och allt var överstökat på ett par minuter. Efteråt fick jag ligga kvar i MORS knä och bara mysa, det blev mycket magkli, vilket jag verkligen gillar.

Kommentarer
Postat av: Vira

Vad du är duktig som klarar kloklippningen så snabbt. Jag får ligga på rygg i mattes knä och det funkar ganska bra. Fast matte tar ganska lång tid på sig(påstår att hon inte ser så bra) Igår var jag med husse, matte och äldsta sonen på Borgeby fältdagar. Det är en stor lantbruksutställning med bl.a. visning av försök och maskiner. Matte tycker jag behöver lite social träning. Vi är ju nästan alltid ensamma när vi är ute och rör oss. Jag fick beröm för att jag skötte mig bra, men det blev lite långtråkigt. Som tur var fanns det flera tält där man fick smaka lite olika saker och med mitt väderkorn lyckades jag även hitta godsaker folk tappat. Tur att matte inte reagerar så snabbt. Idag har matte utlovat lite vattenträning, hoppas det blir av! Alltså inte vatten uppifrån utan i vår damm. Matte är väldigt restriktiv med bad där säger vi måste låta ungar till sothöns och änder bli stora först.

2007-06-28 @ 11:59:24
Postat av: Wallander

Man måste säga att våra mattar/hussar gör väldigt mycket för oss för att vi skall kunna uppföra oss bra i vilken miljö som helst. Uppför vi oss bra så innebär det att vi får hitta/följa med på fler kuligheter.
Jag blir lite avundsjuk även på er, dig & Funny, som också har en egen damm att bada i. Jag hoppas att det blev lite vattenträning och kanske även också lite badbus.

2007-06-28 @ 21:23:41
Postat av: Lakrits

Usch vad otäckt med kloklippning. Hur kan du vara så lugn? Jag springer iväg så fort jag ser klotången.

2007-06-28 @ 23:23:01
Postat av: Wallander

Jag är lugn för att jag helt enkelt inte tycker att det är något otäckt när tången kommer fram. Sedan vet jag att när vi är klara så blir det en extra mysstund med mycket kli på magen och det är lätt att längta efter.

2007-06-28 @ 23:49:36
Postat av: Elliot

Jag håller med dej Walle,det är inte ett dugg otäckt med att klippa klorna.Jag tycker att det är supergosigt när matte pysslar med mej....så låt dom fjäska på bara....hihi

2007-06-30 @ 11:47:45
Postat av: Wallander

Ja, låt dom bara gå på...

2007-06-30 @ 13:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback