Nu börjar jag nedräkningen...

... tills MOR skall ha semester.

5 arbetsdagar sedan... oj vad det skall bli härligt att få rå om MOR riktigt ordentligt varje dag.

Jag tror att vi kommer att hitta på roliga saker och vara ute mycket om inte vädret blir stekhett, då lär vi få hålla oss inomhus eller i skuggan på dagarna, men kvällarna är ju långa...

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hoppas jag får vara med och öva lite apportering. Skam den som ger sig.
Matte och jag ligger i soffan mitt i natten för jag har gått till attack mot min vänstra framtass. Det bar raka vägen in i badrummet och där blev det tassbad med specialschampoo. Nu tror jag att matte väntar på att jag ska bli trött igen så att vi kan smyga oss tillbaka till våra sängar. Min övriga familj ska ju ge sig iväg på långresa imorgon så de behöver sin sömn för att orka med. Vi ska ha en inneboende under tiden, har jag hört. Jag måste komma ihåg det för sist skällde jag ut henne när hon steg upp på morgonen och det var inget vänligt skall utan värsta vaktskallet. Ungefär som du skällde när min husse coh Axel kom hem idag.

2007-06-25 @ 04:38:43
Postat av: Lakrits

Det låter skönt med semester för din MOR. Tror ni får det jättebra tillsammans. Man kommer så nära varandra när man umgås hela tiden.

2007-06-25 @ 22:09:48
Postat av: Wallander

Klart du får vara med och öva.
Tassbad mitt i natta, ni är då några stackare. Hoppas det är bättre igen.
Vi var faktiskt också vakna vid denna tid inatt. LILLMATTE hade så ont i magen att hon kanppt kunde röra sig. Jag tyckte att MOR kunde stanna uppe, men se det köpte inte hon riktigt.
Du Guinness lova nu att du uppför dig exemplariskt när "mormor" är på besök.

2007-06-26 @ 00:12:19
Postat av: Guinness

Oh, jag har varit så snäll. Jag har inte ens skällt på tant Yvonne. Jag har också hjälpt till med beslutet att slänga hennes innetofflor. Hon hade tänkt göra det men så har det inte blivit av. Men när jag hade dreglat ner dem så togs belutet omedelbart. Tur att de har mig.
Hur är det med lillfavvisen? Hoppas hon inte har ont i sin lilla mage längre!!!

2007-06-26 @ 20:53:48
Postat av: Wallander

Jag måste säga att du Guinness allt måste vara en av världens mest hjälpsamma kille. Du hjälper till med både det ena & det andra. MOR ser framemot när du snart kommer hit och hjälper till.
Jag hoppas att ni ser till mormor Yvonne får en fortsatt trevlig vistelse hos er samt att ett par nya innetofflor är inköpta innan hon åker hem igen.
Lillfavvisen, vad sött att kalla henne så. Hon hälsar att hon mår lite bättre nu. Dock är det annat som grämer henne nu och det är att MAAALMÖÖÖÖ förlorade (igen). Guinness hon borde kanske byta lag, eller kanske inte...

2007-06-26 @ 22:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback