Simma lugnt...

... det är lättare sagt än gjort när man bara vill i i i igen.

Vi träffade Marie & Lakrits i Svedala, sedan körde vi tillsammans, annars hade MOR aldrig hittat. När vi parkerat fick vi gå/springa en bra bit innan vi kom ner till sjön. Men det fanns mycket intressant på vägen så det gjorde absolut ingenting. Det fanns hästskit, vattenpölar, små bäckar, små sjöar och inte minst så fanns ju Lakrits där bredvid mig hela tiden.

Väl framme så bara rusade vi ut i vattnet.

image128

När vi sedan gick ut på bryggan för att vi skulle få hoppa i och simma ut efter alla roliga flytleksaker som vi hade med oss så säger MOR: "Wallander kommer aldrig att hoppa i från bryggan, det är han för feg för". Ha, där trodde hon helt fel. Det var väl inget konstigt med det... eller jo det var faktiskt lite läskigt första gången, det var djupare än jag trodde och jag fick t o m hela huvudet under vattnet. Men sedan simmade jag stolt efter flytleksaken, men någon hann före. Verkar vara likadant oavsett vem jag är och badar med. Jag får nog allt se till att träna lite vattensnabbhet.

Här kommer vi in med en av de 2 sakerna som kastades ut, jag fick hålla i den lite:
image127

Men jag hann faktiskt först en gång (vilken tur att det finns bildbevis):

image129

image130

Det är inte OK att bada hela tiden, man måste vila lite också, även om det är svårt. Men det var helt OK när Marie gav oss vars ett märgben. Jag var lite skum från början, benet såg inte ut som det brukar göra hemma hos mig. Detta var rått, MOR brukar alltid ha kokt mina innan, men detta var riktigt smaskens.

Helkoncentrerad på min märgbensuppgift:
image131

När Lakrits tuggat upp sitt så kom hon och skulle kolla hur mycket jag hade kvar, jag blev jättenervis att hon skulle ta det ifrån mig. Jag sprang ut i vattnet, tänkte jag gömmer det där så kommer hon inte åt det. Kanske inte helt lyckat, jag hittade det inte ens själv när det sjunkit till botten... hm, väldigt korkat.

När man har fått badat & tuggat märgben tillsammans med en underbar tjej, ja då blir man bara så överlycklig att man bara inte kan ligga still:
image132

image133

Tack Lakrits & Marie för ett par mysiga timmar tillsammans!

Får hoppas att vi kan dra iväg till havet på torsdag kväll om vädret tillåter bad.


Kommentarer
Postat av: Guinness

Jag blir helt lyrisk när jag ser bilderna. VILL OCKSÅ!!!!!! Kan ni fatta att det finns doggar som inte vill bada? Min mattes första hund, en golden retriever, var livrädd för vatten. Som liten valp trillade han baklänges ner i en stor sjö när det var valpträff. Sedan dess undvek han vatten i alla former, han gick till och med runt om vattenpölar. Märklig kille! Fast han var tydligen världens snällaste och goaste.

2005-07-02 @ 09:29:47
Postat av: Elliot

De ser jätteroligt o mysigt ut.
Ja jag har det ju oxå rolig....får se....jagar flugor och löv,tuggar på ben,pussar på katten....
Låter det kul?VA?VA?
Hjälp!JAG MÅSTE HA ETT LIV!!!!!

2007-06-18 @ 13:07:13
Postat av: Lakrits

Vattenpölar ska man ju springa i. Lustigt. Men tur att inte alla gillar vatten, då hade det blivit sådan trängsel vid badplatserna.
Elliot, du brukar ju bada i vattenpölarna, stoppa ner huvudet. Har nog sett hur du gör när vi var i skogen och på Revinge.

2007-06-18 @ 20:22:03
Postat av: Elliot

Nähä!?de gör ja väl inte!?

2007-06-18 @ 23:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback