Spökåldern...

... kan den dyka upp igen så där bara utan någon större förvarning eller är det något som man bara får vänja sig vid hela sitt liv?

MOR frågade mig idag varför jag plötsligt blir så rädd för det mesta igen. Jag hade inget bra svar att ge henne, jag kan inte riktigt rå för det, men det känns jätteläskigt när saker & ljud bara plötsligt dyker upp.

För mig känns det bättre när jag får skälla lite på det "farliga", då känner jag mig tuffare, i alla fall inombords (fast egentligen är jag väldigt rädd).


Kommentarer
Postat av: Elliot

VA?!!!Du oxå?
Min matte var rent bekymrad när jag började "bära mig konstigt åt"i förra veckan =(
Både ljud,dofter o saker kan vara JÄTTEFARLIGA.Visst e det knäppt?Jag brukar inte skälla på det som jag blir rädd för utan vill bara dra iväg som själva tusan - vet inte vart,men bara iväg.....
Å du,fast det inte är så kul så känns det skönt att höra att man inte är ensam om att ha blivit "knäpp" =0)

2007-06-11 @ 21:57:08
Postat av: Wallander

Puh, då kan jag också andas ut och hoppas att det snart går över igen.

2007-06-11 @ 22:57:38
Postat av: Enzo

Jag ska låta matte läsa det här! Hon blev lite orolig när jag skällde på en barnvagn igår som kom på besök hos oss. Ja, jag vet att jag sett den innan men inte på vår tomt ju :-).
Sedan är det ju rätt kul att testa det här häftiga maskulina skallet som kommer nu i stället för gläfsandet som kom tidigare. Eller vad säger ni, brorsorna?

2007-06-11 @ 23:18:55
Postat av: Wallander

Se där, ännu en brorsa som också beter sig som vi Elliot. Nu tror jag nästan att det hör till åldern.

2007-06-11 @ 23:22:26
Postat av: Vira

Jag tycker också att man ska närma sig allt nytt med ett skall utom om det är någon hare, fasan eller kråka. Då försöker jag göra mig så låg och tyst som möjligt så att varken viltet eller matte ser mig. En dag hade någon placerat ut eyy bilsläp med bikupo i vårt rapsfält och både Funny och jag var väldigt misstänksamma. Funny vände och gick hem men jag närmade mig skällande men matte drog mig snabbt därifrån. Det tog 4 dagar innan jag vant mig. Flattesyskon och kompisar , trivs ni också bäst inomhus nu när det är så varmt? Det är inte förrän på kvällarna det är kul att springa runt.

2007-06-12 @ 08:43:55
Postat av: Elliot

Enzo!välkommen i "mesproppsklubben"!Men nu undrar jag ifall det bara är jag som inte skäller...men jag håller med att rösten har blivit väldigt "fräck".
Ja du Vira det är inte lätt för oss som har ytterrocken på nu när det är så varmt.

2007-06-12 @ 14:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback