Vilket ställe...

... alltså den där Bulltoftaskogen!

Där fanns allt, skog, där vi sprang & sprang. Vatten, där vi tog oss ett välbehövligt dopp. En hundrastplats med hästskitshögar, vilka jag fullständigt njöt av att få rulla mig i. Dock spred jag en odör som inte helt uppskattades av varken de som var med med mig eller knappt ens de som bara passerade.

Vi fick också skotträning eller rättare sagt kulspruteträningen. Militärerna har intagit Malmö stad och just idag var det Bulltoftas rekreationsområde som skulle hållas fria från inkräktare. Varken jag eller Guinness visade något tecken på skotträdsla, vilket är  väldigt bra sa våra mattar. Vi gick lite vilse (ja, vi & vi), men jag var aldrig orolig med en sådan beredskap runt omkring oss. MOR hade dock lite svårt att smälta att hennes "lokalsinne" inte fungerade fullt ut. Väl tillbaka på parkeringsplatsen, där vi med stora ögon fick se alla dessa pansarvagnar, militärbilar, yrkesmilitärer, värnpliktiga och dess alla vapen. Det var rätt häftigt faktiskt. Hade min LILLMATTE varit med så hade hon bara sagt WOW! Det var på pälsen att vi blev utsläppta från parkeringen. 

Tack Guinness för att du & din matte ringde och förhörde er om vi ville följa med. Vi är alltid pigga på sådana här inviter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback