Alltid lika kul...

... när du är hos mig Guinness. Kan du inte komma oftare? För ibland är det så långtråkigt när FAR bara sitter och pluggar.

Det var allt lite skojigt när vi var i parken idag, dvs då du skällde på kanotisten som blev så rädd att kanoten slog runt, som tur var så vände den sig på rätt håll igen, FAR behövde aldrig hoppa i det kalla vattnet. FAR bad kanotisten om ursäkt och då bara skrattade hon. Kanske tur att ÄLDREMATTE var med på vår lilla promenix, annars kanske vi alla tre varit i vattnet. Det hade ju liknat något...

Camilla & Tyrus ringde och frågade om vi hade lust och gå ut och så klart hade vi det. Vi bestämde kl 22 i parken. Sigge var redan där när vi kom och dom gick också med kvällsrundan. Sigges matte lät mig bära hennes paraply och det är något som jag verkligen gillar.

Jag fick present av Tyrus idag, en stor påse med massor av godsaker... det verkar som om födelsedagsfirandet aldrig skall ta slut, men det gör definitivt inte mig något.

Imorgon har MOR lovat mig att vi skall ta fram "Dog bricken" så att jag skall få pröva att använda "dom grå" lite extra. Men först skall vi åka och köpa en ny säck hundmat, det börjar bli lite tomt i fodertunnan och det får absolut inte ta slut, det skulle inte jag klara av.  Jag fattar inte hur ni kan låta bli maten, Elliot & Guinness, det som är så gott!

Jag fick bannor igår för att jag satt uppe och bloggade för länge, så nu måste jag stänga ner för idag.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Karaktär,min käre Wallander karaktär.Det är därför vi kan motstå det som finns i matskålen.
Men jag kan medge att foderkulorna är ganska goda.......om dom ligger i min "molekyl"(de e som en aktivitetsboll fast inte helt rund).
Men i morse åt jag kan jag upplysningsvis berätta.

2007-03-24 @ 11:48:02
Postat av: Christoffer

Om kanotisten var en "optimist" hade hon nog aldrig slagit runt..

2007-03-24 @ 12:59:50
Postat av: Wallander

Ja ha, e det det det är... det ordet kan jag inte ens stava till. Jasså du tycker om dom när det ingår i lite lekande, ja alla har vi våra små sätt, bra eller dåliga.

Bra av dig att du ätit upp imorse, då kommer du att bli ännu starkare & snyggare.

2007-03-24 @ 14:45:26
Postat av: Wallander

Nä det har du nog rätt i Chrilli, hon hade kanske inte heller suttit i en kanot...

2007-03-24 @ 14:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback