Då har man nog försatt sin chans igen...

... stack ut ifrån inhägnaden i förmiddags och vägrade att komma tillbaks när MOR kallade på mig.  Hon var jättearg på mig, inte konstigt att jag inte vågade komma till henne.

Efter en stund ändrade hon tonläge, lockade mig med studesebollen, godis m m men jag kom i alla fall inte. Till slut lyckades Uffe (Saris & Electras husse) få mig att ligga kvar tills MOR kom fram. Jag fick jätte mycket beröm då och jag som trodde att hon var arg på mig...

Kommentarer
Postat av: Elliot

INTE BRA Wallander,inte bra!Tänk på att du är min bror å när du gör på det viset så framstår du som lite ...ja....korkad faktiskt(sorry).Å då förstår du själv om du är ko...d så är kanske jag det oxå=( De brukar ju ligga i släkten så nu får du skärpa dej!!
Å läser min matte detta så kommer hon att föreslå "burktricket",hu jag säjer inte mer..

2007-03-04 @ 12:33:02
Postat av: Wallander

Förlåt, det är inte meningen att jag skall skämma ut er mina syskon bara för att jag håller på som jag gör. Någon i varje kull brukar bli det "svarta fåret" och det får väl jag utnämnas till bland oss.

Jag vet egentligen inte varför jag gör som jag gör, egentligen vill jag vara lydig & snäll. "Burktricket" det låter kul, eller kanske inte....

2007-03-04 @ 12:41:29
Postat av: Elliot

Nä inte skämmer du ut mej/oss.Du e ju min favvis,du vet ju hur glad jag blir varje gång vi ses.Jag tror rent av att det är jag som blir gladast...
Jag ville bara säja att du kanske får börja skärpa dej lite.För burktricket är innnnnte kul(för dom flesta i varje fall)

2007-03-04 @ 12:49:55
Postat av: Lakrits

Hu...matte får inte läsa om burktricket. Det verkar otäckt så som ni pratar om det.

Förstår PRECIS hur du känner det Wallander. Ibland bara måste jag också sticka, fast jag vet att matte blir sur på mig. Fast just nu tror jag inte hon vet riktigt hur hon ska göra. Blir arg eller bara gå iväg, försöka locka mig etc. Hon provar lite olika strategier men jag vet ju vad hon innerst inne tycker.

2007-03-04 @ 14:58:29
Postat av: Wallander

Elliot, har du blivit utsatt för "burktricket" någon gång eller har du bara sett någon annan utsättas för det eller har din matte bara varnat dig för det?

Jag berättade för MOR och hon tänker ta sig ett lite snack med din matte på tisdag angående detta. MOR verkar just nu kunna tänka sig att pröva det mesta på mig....

Jag skall verkligen försöka skärpa till mig lite, vill ju att du skall kunna vara lite stolt över din brorsa Wallander och inte tycka att jag är korkad. Det räcker att MOR tycker det!

2007-03-04 @ 22:55:56
Postat av: Wallander

Tack Lakrits, det känns lite bättre att veta att det finns någon som PRECIS förstår hur det kan vara.

Det känns nästan som om "dom" laborerar med oss, dvs testar både det ena och det andra. Vi är väl inga försökshundar, eller?

2007-03-04 @ 23:01:09
Postat av: Elliot

Nää ja har inte varit med om detta själv,det har lixom inte behövts(ännu hihi).Ja e ju så "foglig",vet du.Visst låter det lite mjäkigt?
Men matte har berättat att hon använt det på min företrädare.Å det lär ha funkat ganska bra.

Men jag tror inte att du behöver vara rädd för det bara ett sätt att s.k "bryta blockeringen"(va tusan e de?)när du sticker iväg.För visst e de så att du varken hör eller ser något mer än det som du är på väg mot eller hur?

2007-03-05 @ 10:31:24
Postat av: Wallander

Tänkte väl det Elliototten, inte kunde väl du...

Foglig, jag vill nog istället kalla dig lydig.

Du har helt rätt i det du säger. Men framför allt bara luktar jag det jag är på väg emot, allt annat har jag tillfälligt stängt igen.

2007-03-05 @ 19:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback