Då var den beställd...

... hundburen alltså.

Men ärligt talat vet jag inte om jag vågar hoppa in i en sådan bur. Det såg jätte läskigt ut när "tillverkarmannen"  visade på ett ungefär hur det skulle se ut.

Ni andra som har bur, har väl haft det från början eller? Är det läskigt att hoppa in? Är det inte trångt även om man har en dubbelbur? Tror ni att jag kan vänja mig? MOR kommer att bli olycklig annars, den lär ju kosta ett par kronor har jag förstått.

"Tillverkarmannen" frågade MOR när vi ville ha buren. Imorgon, sa MOR, det räcker. Det hade han lite svårt att fixa men han skulle ta det så fort han kunde. Det var några före i kön, t ex Lakritsremmen. Vi får väl se om ett par veckor. En gång emellan skall vi tydligen dit och kolla så att måtten han tog stämmer överens med bilens innan han gör allting klart.

Kommentarer
Postat av: Elliot

De e klart att det kommer att kännas lite ovant o konstigt med bur i bilen.Men det fixar sig.Och det är ju framför allt för din säkerhet,tänk på det!Sen är det roligt när dom öppnar bakluckan o man kan sitta där o kolla ut.

Jag har ju förstås haft min sen jag var liten o de e inte alls trångt.Speciellt inte med dubbelbur.Jag tycker t.o.m.att det är ok när mellanväggen sitter i(utom första gången för då bumpade jag i med huvudet när jag hoppade in).Men jag medger att jag föredrar att ha hela ytan.

Du ska vara glad att dina människor tänker på ditt bästa.

2007-03-27 @ 13:18:49
Postat av: Guinness

Walle!
Du har väl kollat så att jag också får plats i din bil efter burinsättningen!!!??? Undrar om min matte ska bygga om sin bil också? Det börjar faktiskt bli lite varmt där bak i bilen. Mitt i sommaren kan man ju inte sitta instängd där en sekund ens.
Guinness

2007-03-27 @ 13:20:55
Postat av: Elliot

glömde igen....du får provhoppa in å ut i min bur om du vill.Den e ju "inbodd"o bra.
/E

2007-03-27 @ 13:21:16
Postat av: Wallander

Elliot, jag provhoppar gärna lite i din bur, kanske kan jag testa en gång redan på söndag om det passar dig.

Guinness,klart att där kommer att finnas plats för dig också, finns det hjärterum så finns det stjärterum!

2007-03-27 @ 23:33:41
Postat av: Lakrits

Jag tycker det är skönt med bur. Den är liksom ens egen, inga andra saker kan inkräkta. Du kommer att vänja den snabbt tror jag. O tänk så fina saker man kan hänga på buren...

2007-03-28 @ 10:02:40
Postat av: Wallander

Det låter bra det ni säger, då får jag hoppas att jag också kommer att gilla min.

Lakrits ,hörde förresten att du skall ha väldigt många krokar på din bur, men så har du också betydligt fler grejor än vad jag har. På min kommer det bara att bli ett par varje sida, MOR säger att det räcker för jag skall också kunna se ut.

Tänk förresten så häftigt det kommer att se ut när våra bilar står uppställda bredvid varann när vi alla har fått våra burar och namnskyltar.

Ps. Jag tror jag har glömt att berätta att MOR & LILLMATTE har busat lite med FAR. Han tycker inte om när det sätts dekaler på bilen, men nu sitter det ett flatte-märke på vår. Men det kanske är acceptabelt, bara för att det liknar mig.

2007-03-28 @ 23:00:57
Postat av: Sigge

Ni som tycker det är varmt i bilen kan prata med min matte & husse. Dom ordnade nämligen ett slags solskyddsrutor till bilens baklucka åt mig. Ja, alltså man ser ut men inte så mycket in och den där varma solen lyser inte igenom. Väldigt skönt faktiskt att slippa flytta runt för att komma undan från dom där solstrålarna. Och förut att det är bra så känner jag mig lite tuff när jag glider runt och spanar (på tikar & annat...) lite hemlighetsfullt bakom mina svarta rutor... he he..
/Hälsningar från gangster-Sigge
PS/ Matte hälsar att de heter Solarplexius & ligger i Linköping. Info finns på www.solarplexius. com. Kostar ca 1200kr ink frakt /DS

2007-04-03 @ 15:22:19
Postat av: Wallander

Sigge, tack för tipset!
Jag har redan berättat för MOR, men hon bara suckade och sa att jag nog allt får stilla mig lite nu. Hade jag visst om detta tidigare så hade jag nog valt solskydd före buren. Tänk att kunna sitta och spana utan att någon ser, det hade varit väldigt bra för mig också i mitt arbete och inte bara för att spana på snygga tjejer.

Vi får väl se, jag har bett MOR köpa en TRISS-lott imorgon och sedan är det väl bara att hålla tassarna.

Kvällshälsningar från Kommisarie Wallander

2007-04-03 @ 22:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback