FAR tycker...

... att jag är lite väl jobbig nu när jag träffar på snygga tjejer. Undrar hur han var själv i tonåren, men det har han väl glömt bort under alla dessa år som gått...

Kommentarer
Postat av: Elliot

Å tjejerna faller väl pladask för dej eller hur?Å värre blir det när du sen har varit och blivit nyfriserad av Margareta.
Jag blev "snaggad"igår.Ja faktiskt på riktigt!Idag när vi varit och spårat så upptäckte min matte att en bit av skinnet PÅ OVANSIDAN av örat syntes =( Lite ofint oxå av matte att påpeka det för mej....
Kan man sätta dit sån där maccara tror du?

2007-03-03 @ 12:15:12
Postat av: Elliot

Jag har som sagt varit och spårat idag.De va inte lätt man blev trött i näsan!Spåret hade ju legat i ca 16 timmar så man fick snusa på rejält.Dessutom var där massor av andra spår från både rådjur och vildsvin.
Men jag bangar inte för lite vildsvinsdoft!Så vi var ganska nöjda både jag,matte och Ingvar.Det gäller bara att "poletten"trillar ner som matte brukar säja....

2007-03-03 @ 12:22:28
Postat av: Wallander

Aj då, blev du så snaggad, nu vet inte jag om jag vågar... men MOR säger att jag måste, jag kan inte se ut som jag gör nu den 17:e.

Men Eliott var inte orolig, det kommer att ha växt ut igen på dig tills den 17:e. Jag tror ärligt talat inte att mascara är så bra, ja det skall i så fall vara en som är vattenfast.

2007-03-04 @ 12:31:10
Postat av: Wallander

Vildsvin? Jag har hört att det kan vara riktigt farliga djur, men dom brukar väl inte vara framme på dagtid tror jag att min MORFAR berättat för mig.

Du är en riktig hejare på dofter & spårar inte ut så lätt. Jag tror att "poletten" faktiskt redan har trillat ner.

2007-03-04 @ 12:34:59
Postat av: Elliot

Jodå dom otäckingarna kan allt synas dagtid oxå.Å då tror jag nog inte att jag är så tuff,vilket i o för sig är bra.Det kallas självbevarelsedrift....puh,långt ord.Enligt matte har jag redan visat prov på detta(de långa ordet)för när vi var i skogen i förra veckan som kom en stor gul labbe rusande från ingenstans.Jag stod just o snusade på något intressant en bra bit från matte när han var på väg mot mej o morrade.Matte visslade i pipan men jag vågade inte röra mej så då sa hon stå still.De gjorde jag tills hon kom till min undsättning.
Nu vet du varför jag inte behöver vara kaxig,hon fixar!Slåss mot älgar,illrar o arga hundar för min skull mmmmm tryggt att veta.
:) E

2007-03-04 @ 12:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback