Idag fick jag vara lös i Magistratsparken

ja inte riktigt lös. Det är något som skall hända i parken så dom har satt upp staket och gjort en ganska stor inhägnad. MOR lockade in mig där och jag blev superglad att när hon släppte mig. Det var skönt att få springa lite, jag försökte inte att ta mig ut förräns en löpande Sari kom på andra sidan staketet. Då ville jag gärna krypa under.

MOR & jag tog också tillfället att träna lite inkallning/platsliggning m m och det gick jättebra. När vi var på väg hem så sa MOR till mig att  hon skulle uppskatta om jag skulle kunna tänka mig att lyda lika bra utanför inhägnaden . Jag lovade henne att jag i alla fall skall tänka på saken!


I eftermiddags har jag varit hemma hos Tarzan en stund. Det är kul att vara där och man får alltid någon godsak av MORMOR. Vi uppförde oss riktigt bra idag, men det är nog för att vi börjar att bli riktigt stora killar. Visst busade vi lite, men vi var emellanåt lugna också.

MOR har sagt att jag inte får sitta uppe och skriva så här sent om kvällarna, för jag blir lite kinkig dagen efter. Men ikväll är LILLMATTE på Bio och jag vill se till att hon kommer hem ordentligt innan jag kryper till kojs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback