MOR har gått och lagt sig så nu passar jag på....

... att lägga ut min önskelista (trots att jag inte får). Men hur skall familjen då veta vad jag önskar mig, dom frågar mig aldrig.

Jag skulle jättegärna vilja ha:

* en sådan där aktiveringsleksak där jag måste använda nosen eller tassarna för att flytta/lägga i saker för att komma åt godsakerna. Jag har en boll & ett ben, men jag lyckas inte få ut godiset ur dom så jag har tröttnat.

* jag skulle också vilja ha ett reflexhalsband, jag tycker det verkar bra när man är ute i mörkret, för man vill ju gärna ändå synas när jag drar iväg från mina nära & kära.

* en ny "snuttefilt" hade inte heller varit så dumt.

* En apportbock skulle också vara kul att ha och träna med.

* Sedan finns det hur mycket annat som helst, ben & godsaker är aldrig fel.

Kommentarer
Postat av: Marie & Lakrits

Trevligt med önskelista. Ska tipsa matte. Imorgon åker vi hem till Skåne igen. Jag känner mig lite deppig faktiskt. Matte och jag har varit oväns flera gånger under veckan (bara för att jag tog några rundor när jag inte fick) och så blev jag lämnad en gång och det var jättehemskt och så dessutom flyttade de om här så att min säng var helt i kaos under flera timmar. Jag lade mig i badrummet, det kändes som den enda lugna platsen. Snyft. Fast just nu är det okej ändå. Matte har lite svårt att förstå att jag inte har det så lätt alltid. Jag är faktiskt tonåring, hur lätt hade hon det själv? Men hon verkar ha glömt. Ja, ni vet väl hur det är....

2007-03-03 @ 19:58:54
Postat av: Marie & Lakrits

Jag har en egen blogg! Den finns på www.vildhunden.blogg.se
Den är ännu i sin linda men så småningom ska det nog bli fason på den. Jag har satt press på matte och äntligen blev det lite fräs på henne.

Postat av: Elliot

Jag tror att Wallander och jag får tala allvar med din matte.Hon ska inte tro att det går att göra hur man vill med Lakrits-råttan...

Eller hur Wallander?

2007-03-03 @ 20:38:19
Postat av: Marie & Lakritsrits

Skönt att ni står på min sida...
Adressen blev lite fel förresten. Den ska vara utan wwww. Alltså bara http://vildhunden.blogg.se

2007-03-03 @ 20:58:58
URL: http://www.vildhunden.blogg.se
Postat av: Elliot

Fastnade du med tassen på tangenterna?De blev lite mycket både på ditt namn och wwww(?)
Men visst gick det att skriva www.vildhunden osv....ja har varit där
/lille E

2007-03-03 @ 21:54:41
Postat av: Wallander

Lakrits, nu får det bli skärpning i ledet. Vi tar ett snack med din Matte Marie på tisdag.

Du får gärna vara med så att vi får höra bådas version av det hela som hänt under veckan som gått. Man skall inte döma någon innan man vet sanningen...

Trots lite dispyter emellan dig & matte så verkar det som om att det ändå varit en bra vecka, med mycket nya upplevelser.

Din bloggadress är redan upplagd bland mina "favvos"!

2007-03-03 @ 23:10:08
Postat av: Lakrits

Tänkte på det där med bollen när jag höll på med den idag. Du får säga åt din matte att stoppa i mindre bitar om dom är så svåra att få ut. Jag får en del av min mat i den där bollen (jag får en smula mindre på morgonen och kvällen och så får jag rulla boll nån gång under dagen när jag ser extra hungrig ut). Den är kul tycker jag. Benet har jag inte riktigt fått kläm på men jag har flera såna där roliga spel eller hur man ska kalla det där man flyttar saker och hittar godisar. Superkul.

2007-03-08 @ 23:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback