O'boy vilket vackert väder...

... solen har skinet nästan hela dagen och det har varit hur mysigt som helst när man vistats utomhus.

Strax efter 16 träffade vi Tyrus & Camilla. Vi promenerade till Limhamnsfältet och fick sedan verkligen leka av oss. MOR sa till Camilla när vi kom ner till vattnet att Walle är litet feg, men jag bevisade att det är jag inte alls, inte nu längre. Se själv bildbeviset som kommer att läggas ut imorgon. LILLMATTE har nämligen "lånat" min överföringssladd från kameran till datorn och hon sover sin skönhetssömn nu så jag vill inte störa henne.

Jag & Tyrus hade det verkligen riktigt roligt, vi for runt som jag vet inte vad. Sedan var vi gröna i munnen utav gåsskit som fanns överallt, det fanns så mycket att tillslut orkade vi inte bry oss mera. Våra mattar behövde inte heller längre tjata på oss med ordet NEJ och det blev dom väldigt tacksamma för.

Ni så mött eller sett Tyrus på bild vet att han är vit hund med bruna fläckar. Om ni mött honom idag efter 1 timmes lekande i gyttja så hade ni inte känt igenom honom., han var nästan hel svart prickig samt full utav gräsfläckar. Camilla/Kristoffer det här tänkte ni inte på när ni köpte Tyrus va? Men se det gjorde min MOR & FAR, dom är förutseende dom!!!

Jag måste få berömma mig själv lite, jag kom faktiskt nästan varje gång MOR kallade, kanske inte ända fram till henne men i närheten i alla fall och det måste ses som ett steg framåt jämfört med morgonens händelse.
MOR sa också till mig att jag varit en riktigt riktigt duktig kille.

Jag har varit ute på min kvällsrunda, jag orkade knappt ens dra i kopplet, jag är fortfarande helt slut efter dagens långa tur. Men jag gör mer än gärna om det!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det låter verkligen mysigt att busa i leran tycker jag. Först rusa runt en massa och sen ligga och kramas lite.
Sov gott!

2007-03-04 @ 23:23:00
Postat av: Elliot

Bra Walliott!Små framsteg är oxå framsteg.Men e verkligen gåsskit gott?!Har inte dom samlo...salomon..(ä jäkla ord)?

Ja visst är de kul med vatten!Äntligen har du upptäckt de.Till glädje för dej o till förtret för dina människor(kommer dom att upptäcka hihi).

Jag var oxå lite modig igår för jag gick upp för en jättehög steg-trappa i ett utkikstorn.De har jag inte vågat förut.Matte fick bromsa mej på nerfarten för hon var rädd att jag skulle ta trappan i ett svep.Å då kan man trilla o slå sig o bli halt och halt e inte bra att vara om man ska på utställning...tänk på de!

2007-03-05 @ 10:49:30
Postat av: Wallander

aah, va kärt att du kallar mig Walliott!

Du gåsskit är jättegott, menar du verkligen att dom kan ha salmo...???? Nu gör du mig allt lite orolig, får MOR reda på detta så får jag nog aldrig åka till fältet igen.

Vi kan kanske en dag längre fram åka och bada också tillsammans, det skulle jag tycka om.
Du & jag Elliot!!!

Var var du igår? När du var i utsiktstornet vad såg du då? Jag måste säga: vilken tur att din matte bromsade dig, för någon skadad brorsa vill jag inte veta av.

2007-03-05 @ 19:47:13
Postat av: Elliot

Nä pippi-lortar ska man inte äta.Nästa gång kan du väl ta med dej något att tugga på,en macka,apelsin eller tugg-jummi(men det får du kanske inte heller ha).
Var inte så långt borta faktiskt,bara tvärs över gatan.Inte såg jag mycket heller för det var så himla höga väggar runt om där uppe.Jag ställde mej på bakbenen och sträckte mej allt vad jag orkade men nä,det var knappt min näsa nådde över kanten.

2007-03-05 @ 21:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback