Bert Karlsson tycker att MUMS MUMS är goda ...

... men då kan han inte ha smakat ugnstorkade blodpuddingsbitar!

Äntligen har jag fått ett smakprov och jag tror inte att jag behöver säga mer.

Kommentarer
Postat av: Sigge

Åhhh.... det låter härligt! Sånna skulle jag också vilja smaka! Matte har pratat om det där receptet men hon har aldrig provat att göra sånna där. Men nu får jag ju inte äta någonting annat än mitt nya torrfoder... i hela 6 LÅNGA VECKOR TILL påstår dom. SUCK! Fast idag lyckades jag få slicka pyttelite glass som var kvar på husses glasspinne. MMmm det var JÄTTEgott. Visst var det elakt av min familj att genomföra en test av två av GBs nyheter på en bänk i vår park när jag var med - men utan att få smaka. Men det var ju roligt att du och din husse kom sen och att vi fick gå på en promenad tillsammans. Tack Walle för att du inte skrattade så mycket åt mina rakade rutor jag har på sidan. Det känns lite pinsamt att gå ut så här faktiskt och jag fryser lite om magen också men jag hoppas att pälsen växer ut fort igen. Min matte tycker synd om mig och pysslar om mig och så fast samtidigt kan hon inte låta bli att klappa mig på min lilla "nakenhundsmage" som hon säger. Fast vi har rätt mysigt min matte och jag så hon är väl förlåten. Hoppas vi ses snart igen!

2007-05-17 @ 00:42:12
Postat av: Wallander

Sigge, jag hörde om ditt pricktest. Jag lovar att pälsen snart är tillbaka, annars får du lite av mig. Jag skulle aldrig skratta åt någon, en annan gång kan det vara jag...

Men passa på och njut ordentligt nu och se till att bli riktigt ompysslad, det är du värd.
Jag hoppas att ni ändå tycker att det känns lite bra att orsaken till dina obehag nu är funnen så att rätt medicinering kan påbörjas. Men inget kul, det förstår jag.

Men jag lovar att när 6 veckor gått och om du då får lov att äta blodpuddingsbitar så skall jag bjuda dig.

Du det där att 2-beningarna är lite taskiga är nog något som vi måste lära oss att stå ut med.

Förresten, kommer du att vara hemma på din födelsedag?

Vi ses säkert snart i parken, hörde att du är ute rätt så ofta nu förtiden. Så jag går mer än gärna fler rundor med dig/er.

2007-05-17 @ 20:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback