Efter regn ...

kommer solsken!

Här ligger jag på min favoritplats i köket ganska trött efter spårningen och handlingsturen på TEBA:

image109

Lite besviken är jag allt på MOR, det blev inte alls mycket inhandlat av det hon hade tänkt sig. Men hon var inte alls på shoppinghumör sa hon när vi kom hem.

Men jag fick ändå några nya saker, två flytsaker av Lena. TACK!

Kommentarer
Postat av: Vira

Vad skönt det ser ut på bilden där du ligger! Smart att lägga sig i dörröppningen då ser man vad som händer i båda rummen.
Jag tänkte nog att du skulle få något nytt ifrån Teba. Min matte har tänkt åka dit och köpa lite fler dummisar( heter det så i plural?)(ser onekligen dumt ut!!!)Jag ska också få en ny filt till min hundbur som hämtades idag. Jag fick prova den när husse och matte kom hem. Kändes lita läskigt att hoppa in men jag vänjer mig nog. Funny fick också prova och hon verkade inte gilla det alls. Blir nog bäst att ta bort mellanväggen när vi båda ska åka med. Husse och matte tog 2 dagar ledigt och var i Göteborg och såg Mamma Mia så nu går båda och "sjunger" nynnar ABBAlåtar. Per, Ulf och Tomas passade oss och korna och det gick bra.

2007-05-19 @ 21:35:33
Postat av: Guinness

Här kommer en liten gissingstävlan:
Hur länge tror du min frisbee såg ut som den gjorde i affären?
1. 10 timmar
X. 10 minuter
2. 10 sekunder
Om jag hade kunnat publicera bilder här så skulle du fått se.
GBM

2007-05-19 @ 21:45:57
Postat av: Wallander

Det ser inte bara skönt ut, det är skönt!
Min skulle också köpt fler dummies (så tror jag det heter men det ser också dumt ut, skit samma vi vet alla vad vi menar), men hon tyckte det blev lite för dyrt. Kanske kan våra mattar köpa ihop, för att få ner priset lite, Zappys matte kanske också vill vara med. Våra 2-beningar kan ju alltid stämma av lite med varann.
Vad bra att du/ni också har fått eran bur. Jag lovar att ni vänjer er (även om jag stretar emot väldigt mycket fortfarande när man måste hoppa in för att behöva sitta och vänta på det kuliga eller att åka hem från det kuliga).
Vad bra att du sa detta om ABBA-låtar, då skall jag förbereda mig med öronproppar när min MOR & FAR också kommer hem därifrån om ca 1 månad. Jag tycker att våra mattar/hussar gör rätt i att dra iväg hemifrån ibland, från vardagen dvs, det behöver dom!

2007-05-19 @ 21:59:25
Postat av: Lakrits

Min matte får INTE åka iväg från mig. Befarar att hon måste det någon gång ändå men jag tycker väldigt illa om det. Matte också tror jag, hon vill inte åka ifrån mig mer än absolut nödvändigt.
Hör du Guinness, det är ju inte roligt att bara ha trasiga saker! Matte berättade förresten om ett stort ägg som finns på Teba som lär vara omöjligt att få tag på för det smiter hela tiden. Kanske något för dig!
Matte kom förbi och hälsar att det är bra om tvåbeningarna pratar ihop sig om dummiesar. Hon kan också tänka sig några till.

Postat av: Wallander

GBM, vinner man något om man gissar rätt?
Oavsett, alternativ 1 är uteslutet, likaså X, det kan bara vara alternativ 2.
Du får gärna skicka en bild på MORs email-adress: [email protected] så lägger jag gärna ut bilden på min blogg!!!

2007-05-19 @ 22:51:20
Postat av: Wallander

Lakrits, det är faktiskt nyttigt att vara ifrån varann lite grann. Man märker då hur mycket man saknar dom som man brukar ha omkring sig.
Stort oförstörbart ägg, vet du om det finns på TEBAs hemsida? Nästan läge att åka dit igen bara för att testa om det verkligen finns något som Guinness inte kan ha sönder. Vad säger du Lena?
MOR hälsar att hon redan har dig med i tankarna Marie.

2007-05-19 @ 23:58:28
Postat av: Lakrits

Det finns ingen bild men jag tror det är den som heter "crazy egg". 35 cm. Står att den är i hård plast och mycket mycket tålig. Den är dyr, 250 kronor kostar den. Jag tror den slinker undan hela tiden när man försöker ta den. Jag sökte på "ägg" på hemsidan och fick upp den (men som sagt ingen bild).
Nyttigt att vara ifrån varandra...vet inte. Matte säger att det där fungerar med människor men inte med hundar. Hon kan vara ifrån sin syrra och sakna henne och tycka det är helt okej. Men de snackar ju i telefon jämt och så. Det kan ju inte vi hundar (förutom Vira som har pratat sönder två telefoner). Så jag vet inte...stå ut kan jag väl men någon större mening med att vara ifrån matte kan jag inte alls se.

2007-05-20 @ 00:55:26
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Guinness

Hej Walle och Lakrits!
Min matte hälsar att hon gärna kör till Teba en gång till. Säg bara till så kommer Volvomobilen.
Det där ägget låter fräckt. Jag är dock inte helt övertygad om att jag inte kan få tag på det, för jag är både snabb och smart. Matte köpte också en boll med rep. Bollen är gjord av rågummi och fastän jag redan gjort tappra försök så har jag inte lyckats demolera den. Skam den som ger sig.
GBM

2007-05-20 @ 09:07:43
Postat av: Wallander

Jag ser verkligen framemot att MOR får komma iväg på en tur till till TEBA och då hoppas jag att hon är på lite bättre shoppinghumör.
Du Guinness tänk om det är så att det faktiskt finns hundleksaker som är oförstörbara!
Är bollen i rep et fortfarande hel eller har du lyckats?

2007-05-20 @ 20:40:55
Postat av: Guinness

Tyvärr finns det nog inga leksaker som är helt oförstörbara, bara olika grad av förstörbarhet. Men min matte säger att hon är så tacksam att jag bara biter sönder mina egna leksaker och låter inredning, väggar, kablar mm vara ifred.
Gummibollen är fortfarande intakt (nästan). Det har bara gått att få bort ytterst små bitar hittills, så den verkar klara sig ovanligt bra.
Rågummi verkar vara min melodi.
GBM

2007-05-21 @ 20:53:04
Postat av: Wallander

Ja GBM, där får jag nog allt hålla med din matte... det är väldigt duktigt av dig att låta bli det som inte är ditt i ditt hem i alla fall. Men du kanske tror att allt mitt är ditt också, eller? Skojade bara, det är skitleksaker dom tillverkar idag. Hade dom hållt bättre så hade det sålts mindre... så därför görs de inte bättre!

2007-05-21 @ 23:11:49
Postat av: Guinness

Ja, det har jag nog faktiskt trott för ditt hem känns lite som mitt andra hem så jag känner mig som hemma där. Jag ska försöka skärpa mig men jag kan inte lova något.

2007-05-22 @ 08:34:03
Postat av: Wallander

Aah GBM, vad gulligt att du tycker vårt hem känns som ditt andra hem!

2007-05-22 @ 12:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback