Firande & lekande ....

... min dag har avlöpt med mycket kuligheter:

MOR kom hem tidigt och så drog vi snabbt som attan iväg med bilen till Revinge för att fira Lakrits 1-års dag. Vilken höjdare alltså. Som vi sprang & sprang & sprang, jag, Lakrits & Elliot. Vi hade så himlans kul tillsammans. Vi lekte med samma pinne alla tre (tur att vi hittade en så stor pinne). Vi fick leverpuddingsbitar när vi hade kommit halvägs ungefär och det var som vanligt himlans smaskigt.  En stund innan så fick jag otroligt mycket saliv/slem i munnen, MOR blev lite skärrad när Ann sa att jag hade slickat på något, det kunde vara en padda eller en groda, ja jag vet faktiskt inte riktigt själv vad det var, men det var ingen höjdare kan jag lova. Men Ann är ju alltid klädd och hade vatten i beredskap.

Dom där 2 andra var lite slöa emellanåt, så jag fick ge mig iväg på lite upptäcksfärd själv. Jag lovar att jag hittade massor med godsaker, min näsa är som smord för det! Nästan gång kanske ni vill hänga på?
image113

Här ligger vi snällt och väntar på signalen som skall ge oss tillåtelse för att hugga in på blodpuddingsbitshögarna som Lakritsen bjöd oss på, dagen till ära! Mums mums..
image114

Är det något som vi är väldigt bra på så är det att samsas om saker. Men det kan bara riktiga kompisar!
image115

Jag hann knappt mer än bara hem och få i mig kvällsmaten. Sedan kom Tyrus hem till oss. Hans mamma & pappa bestämde sig bara så där plötsligt för att dra iväg till Göteborg. De kände för att åka karuseller på Liseberg samt dricka drinkar i baren högst upp på Gothia Hotel. Ja, ja se dom rika dom kan....

Men Tyrus har inte alls visat något missnöje över att ha blivit lämnad här hos oss. Jag har nog aldrig sett en lyckligare hund när han fick syn på mitt långa tuggben, och snäll som jag är så lät jag honom äta upp det. Hoppas det inte gjorde något Kristoffer & Camilla???? Han tåler det väl, hoppas framför allt MOR annars blir det kanske en orolig natt. Men då är det väl bara att ringa och be "dom där" att köra hem igen.

LYCKA!!!!
image112

image116

Vi har busat en hel del och haft det förbaskat roligt. Vi var jätte duktiga när vi var ute tillsammans, inte en enda tillrättavisning behövdes.

Men nu är jag riktigt pömsig, får skriva mer imorgon!






Kommentarer
Postat av: Guinness

Vad mysigt ni ser ut att ha det på Revinge. Kan tänka mig att det blev mycket springande och jagande efter Lakrits, för hon är ju en liten sötnos.
Nu vet jag hur du kan tjäna lite extra pengar, Walle: Wallanders B&B. Det verkar ju som om de flesta hundarna i området väljer att vara med dig när deras mattar och hussar åker bort. Jag har hört att man kan ta 100 kr natten om inte mer. Kan det vara något?
Jag hoppas att jag också får vara hos dig när min matte och husse tvunget ska lämna landet igen. Jag tror att min matte redan har frågat din MOR. Nu ska vi se: 8 nätter x 100 kr, det blir mycket blodpudding det kan du tro.
Matte undrar när det blir Teba-tur. Volvobobilen är tankad och redo för avfärd.
GBM

2007-05-26 @ 08:53:04
Postat av: Wallander

Vi hade det sååååååååå mysigt.
Bra tips, Wallanders B&B låter dessutom lite fräckt!
Klart som korvspa att du får vara här, när "de dina" skall ge sig ut i stora vida världen igen.
TEBA-tur, jag vet inte riktigt, verkar som om det är lite EBB i kassan för tillfället, så vi får nog allt avvakta lite.

2007-05-26 @ 09:37:39
Postat av: Sigge

Åh vilken rolig utflykt ni verkar ha haft! Det ser jättemysigt ut med stora fält att springa på, hela flattegänget. Jag vill gärna följa med nästa gång!
Vad mysigt att Tyrus sover över hos dig! Hälsa till honom från mig. Jag vet ju också att Walles B&B är trevligt även om jag inte sov över förra gången. Hur långt har han hunnit med benet? Det ser ut att räcka ett tag....?

Postat av: Elliot

Vi var inte kloka alltså igår i Revinge!
Walle uppvaktade Lakrits o hon lixom hrm,hrm uppvaktade mej!?
Ja det är sant,Lakrits trodde nog att hon var kille igår och jag en tjej(?!)Men det gör inget för jag finner mej i det mesta.Tror nog bara Lakrits ville stila lite för Wallander.För så gör hon inte när vi är själva =0) Det är en kulig tjej!

2007-05-26 @ 12:09:52
Postat av: Elliot

Glömde att säja att den där Tyrus ser ut att vara en så gullig kille med sin trumpna min.

2007-05-26 @ 12:11:41
Postat av: Wallander

Det såg väldigt konstigt & roligt ut när Lakrits försökte göra "det där" på dig. Men det kan säkert bli lite fel även hos en tjej ibland, dvs att dom gör saker som dom kanske normalt sätt inte gör.
Tyrus är en skitgullig kille. När vi var ute i förmiddags så drog Tyrus benen efter sig och såg så sur ut. FAR försökte få honom lite gladare, men det satt hårt inne. Han kanske saknar sin mamma & pappa.

2007-05-26 @ 16:22:34
Postat av: Lakrits

Jag tyckte bara att det är så många som håller på så där på mig så jag skulle prova om det var något lajbans med det hela men efter några försök konstaterade jag att springa och busa är mycket mycket roligare. Men det var kul att se din min Elliot när jag morrade till lite. Jag brukar ju alltid ligga underst så jag tyckte det var dags för lite omväxling.

2007-05-27 @ 00:11:17
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Det är rätt Lakrits, omväxling förnöjer!!

2007-05-27 @ 08:46:20
Postat av: Anonym

ÄLSKAR FLATTAR!!!! HAr en egen. Åh, va fina bilde !!!

2007-06-02 @ 16:38:19
URL: http://www.tvillingsjal.blogg.se
Postat av: Wallander

Du Anonyma FLATTEÄLSKARE, var finns du i vårt avlånga land?

2007-06-02 @ 23:02:43
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback