Guinness & Sigge ...

... vad skall vi ta oss till med er "sjuklingar", kan jag stå till tjänst med något?

Jag har inte så mycket att erbjuda tyvärr, tror inte att mina pussar hjälper er till att må bättre.

Jag accepterar snart inte att dom inte kan hitta botemedlet för er så att ni snart kan vara fria från besvär. Det måste bara finnas något snabbt & effektivt. Vad säger  veterinären (jag tror ni har samma)?

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag överlevde veterinärbesöket (och veterinären överlevde också!!). Resultat:
*Ny omgång kortison till mattes stora fasa: KORTISON BETYDER KISSERUNDOR I TID OCH OTID.
*Nya örondroppar: kan jag leva med. Tänk er att jag har en massa j(g)ästsvampar på besök i öronen. Man kunde i alla fall fått betalt för alla övernattningar mina "gäster" gör, kan man tycka.
*Nytt öronrens: fy bubblan. Det är bara inte möjligt att jag ska utsättas för detta två gånger om dagen. Ska matte fixa detta får hon nog be husse om hjälp.

Hur är det med dig Sigge? Något nytt på din "klifront"? Se till att hålla dig borta från OTOCLEAN bara. Ser du en vit förpackning med engångspipetter i, så spring och göm dig!!!!!

2007-05-09 @ 23:52:35
Postat av: Elliot

Det är såååå synd om er båda,och jag är jätteledsen för er skull(min matte instämmer).När man är ung så ska man ju vara pigg,glad och frisk.

Jag har hört av matte att dom där j(g)ästsvamparna är jättedumma o kliar som f-n.Min "storebror"hade oxå sånt skit,usch!Du får klippa bort allt hår i o under öronen så där kommer luft.Eller varför inte fästa upp dom med en klädnypa(äh de var bara ett skämt men hade sett kul ut och kanske gjort nytta).

Men varför ska du Guinness ha kortison?Det har väl inte med allergin att göra eller?För matte sa att när hon hade en hund med allergi så skulle man inte ha både kortison o allergerna samtidigt utan antingen eller.

2007-05-10 @ 10:40:11
Postat av: Guinness

Tack Walle för pussen imorse. Det räcker långt. Såg du hur jag lade mig ned vid dina tassar så att du skulle förstå att jag vill dig bara väl.

2007-05-10 @ 21:32:56
Postat av: Guinness

Glömde säga till Elliot att jag har fått kortison för mitt öra är så svullet och irriterat att det måste få snabb hjälp för att bli bättre så fort som möjligt. Om det funkar med kortison och allergener ihop vet jag inte men det är ju samma doktor som har skrivit ut båda så jag får lita på henne.

2007-05-10 @ 21:35:44
Postat av: Wallander

J(g)ästsvampar!!! Ja, inte låter dom som några trevliga j(g)äster i alla fall. Tror inte att jag skall bjuda in dom någon gång. Finns det något man kan göra för att undvika att dom kanske bara en dag tränger sig på?

Jag brukar tycka att det är jobbigt när det kliar på min rygg, men det har jag förstått nu inte är någonting jämfört med hur ni har det killar.

Hoppas att meducinen snart gör sin nytta, annars tycker inte jag att det skall få heta meducin... Meducin tar man bara när man är sjuk och för att man skall bli frisk, så skall det vara och inget annat!

2007-05-10 @ 21:42:13
Postat av: Wallander

Ja Guinness, du smörade verkligen... och det tyckte jag var riktigt gulligt faktiskt.
Det visar ju också hur fin kompis du är innerst inne, men att det ibland kan bli lite fel!

2007-05-10 @ 21:44:50
Postat av: Sigge

Tack för omtanken Walle & ni andra! Det hjälper att veta att man har kompisar runt omkring som bryr sig även om ni inte kan ta bort kliandet åt mig.

Det kliar fortfarande som sjutton på mig överallt, på fler och fler ställen och det är inte så kul faktiskt. T.om. runt munnen och tydligen har jag kliat sönder ena munngipan när jag har kliat tillbaka. Kan ju inte hjälpa att klorna river så skönt, men kanske inte funkar helt bra på det stället. Läppen blev alldeles svullen, rosa och sårig och det var ju inte så skönt. Jag fick salva mot det från min veterinär men matte säger åt mig att jag inte får slicka i mig den som jag försöker göra nu när hon har satt dit den. Men det känns faktiskt jättekonstigt med klet runt munnen så det måste ju bara bort!

Min veterinär kan fortfarande inte säga varför det kliar på mig men nästa vecka när jag har varit kortisonfri i fyra veckor ska jag få göra något dom kallar "pricktest" som tydligen ska kunna tala om ifall jag är allergisk och mot vad. Jag undrar lite hur den går till, ifall dom ska måla prickar på mig...?!? Då kanske jag kommer se ut som en omvänd dalmatiner liksom...??? Läskigt! Guiness, har du gjort ett sånt? Kan du berätta hur det går till? Ska jag vara orolig?

2007-05-11 @ 17:14:52
Postat av: Elliot

Du Sigge jag tror inte att du behöver vara orolig inför "pricktestet".Min matte hade en hund som fick gjort det redan 1984 de du!Dom rakar av lite päls på ett ställe o sen ritar dom små punkter på en penna o därefter sprutar dom in lite av det som är vanligast att hundar är allergisk mot.Efter en stund ser man ifall det blivit rött o svullet där dom stuckit.Men jag tror nog att du kanske får lite lugnande så du märker nog inte mycket.

Har ni kollat så att du inte är allergisk mot fodert?Speciellt eftersom det kliar även i mungipan.
Inte kul i varje fall.Hoppas att ni hittar orsaken.

2007-05-11 @ 17:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback