Handen i fickan ....

... ja då kommer jag som ett skott för det är = med gottigottgott!

Idag var jag & LILLMATTE ute och då träffade vi på Tyrus och Kristoffer i parken. Jag & Tyrus lekte och rätt som det var så var jag lös & ledig. Av någon anledning så hade "kopplingen" lossnat från halsbandet (tack Tyrus för att du släppte loss mig).

När jag ändå var lös så passade jag på att ta det lilla "Flatterycket". Jag tänkte komma tillbaka efter ett tag, men se det trodde inte Kristoffer att jag skulle. Han sa till LILLMATTE att nu skulle hon få se att han även hade pli på mig (inte bara på Tyrus). Han stoppade handen i fickan och tog upp en stor bit korv, detta såg jag naturligtvis och var på väg dit redan innan han hunnit säga hela mitt namn. Vi låter honom nu tro att det var han som lyckades bättre än vad någon annan skulle ha gjort, allt för att han inte skall bli ledsen.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Klart man kommer om det är godis på gång. Gott godis ska tilläggas. Mattes nya med torkad nötlever är ju fullständigt oemotståndligt. Jag kan lukta mig till det på långt avstånd. Igår mötte vi en hund som smet från sin matte och kom till mig men jag motstod frestelsen att springa och möta. Istället vände jag tillbaka till matte och blev rikligt belönad. Ibland gör man visst rätt val. Den andre hundstackaren blev allmänt ivägkörd av matte. Inte för att den var elak eller så utan för att den hade smitit olovandes. Tydligen är det bättre att göra som matte vill, det lönar sig i längden. Bara svåra val ibland.

Postat av: Wallander

Torkad nötlever, undrar om det var det som jag fick smaka i tisdags, var det det så var det också väldans gott.

MOR har lite svagt lovat att hon skall försöka att hinna med och köpa blodpudding imorgon och sedan också torka den i bitar i ugnen. Hoppas att det hinns med, har hört ryktas om att det är dubbelt träningspass för henne själv imorgon + att vi skall bort på middag på kvällen. Men det finns en Söndag också denna vecka...

2007-05-11 @ 22:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback