Idag kom...

... Gunniess bara så där upp och hälsade på. Det tyckte jag var jätte roligt. Han hade tydligen sett bakdelarna av oss i parken och blivit lite väl besviken när vi sedan bara var borta. Så han drog med sig matte Lena upp hit och det gjorde han alldeles rätt i.

Men han e rätt så busig, förstår inte hur han bara vågar ta sig upp i MORS säng och plocka ner hennes nallar/gosedjur & inte en gång utan 3 ggr!!!! Fast jag måste säga att han ser ganska festlig ut när han gör det. Men jag skulle aldrig vågat... Undrar hur han kommer att reagera nästa gång han kommer hit om dom inte sitter där uppe på gaveln? Vad paff han skall bli!

Hörde att jag & Guinness skall fira semester ihop en hel vecka i sommar. LILLMATTE skall till USA i nästan 3 veckor, FAR skall arbeta nattpass i nästan 8 veckor. Det är tänkt att MOR och jag skall vara tillsammans dag & natt i hela 4 veckor, så det kan nog vara bra om jag får ha lite annat sällskap också för omväxlingsskull. Jag älskar min MOR men det skulle kunna bli för mycket av det goda.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Vad kul vi ska ha!! Jag kommer nog inte att sakna min matte eller husse alls, kanske lite bara. Jag var nog lite väl djärv idag, tre gånger upp i sängen, hihi. Men det är så himla roligt att busa hemma hos dig för det finns så spännande saker där som man bara måste leka med.

2007-05-28 @ 22:16:32
Postat av: Guinness

Bollen är min nya favoritleksak. Den fick till och med följa med in i sängen vid läggdags. Tyvärr fick jag inte behålla den så länge för av någon konstig anledning så låter den skitfräckt när man biter på den, det liksom knakar och knastrar och knäpper. Inte uppskattat av den som måste stiga upp tidigt och gå till jobbet. Mycket tuggstarkt material har den också, tycker jag, men matte sa att jag ändå hade lyckats bita sönder den och att det var därför jag fick den. Nu undrar jag: Får man alltid ta med sig hem det man lyckas bita sönder? Farlig tanke! Det finns ett engelskt uttryck som matte ibland använder: TOO SMART FOR YOUR OWN GOOD! Jag har inte hunnit slå upp orden än så jag vet inte riktigt vad det betyder. Vet du?

2007-05-29 @ 09:36:05
Postat av: Enzo

Guinness, matte säger att hon såg på Jami hundsports hemsida att de hade kongar som nog skulle passa dig för det stod så här "Den svarta är extra stark för hunden med klipp i bettet" och "Till den rejäla hunden som biter sönder allt! Här har vi kongen som håller". Hi, hi. Jag har fått en sådan svart kong av några som inte har kvar sin hund. Men jag tycker den är konstig. Vad ska man göra med den? Någon som vet? Jag hämtar hellre PET-flaskor och aluminumburkar i förrådet och leker med dem. Det låter så himla kul när man biter ihop dem.

2007-05-29 @ 19:18:22
Postat av: Guinness

Jag vet inte ens vad en kong är. Är det en apa (King Kong) eller är det en festklänning (bal-kong)?

2007-05-29 @ 19:49:32
Postat av: Enzo

Rätt bra gissning Guiness! Om du blandar King Kong och en festklänning (med sån där stor kjol) för en liten rundnätt person så har du precis en kong. Nä, jag fattar inte riktigt heller vad kong är eller kommer ifrån.
Fast nu är matte en riktig Fakta-Fanny och hon har letat upp en hel hemsida med kongar. Nu säger hon att jag ska läsa där för att fatta vad jag ska ha min kong till.... www.kongcompany.com
Ok, dags att surfa lite...

2007-05-29 @ 21:47:00
Postat av: Wallander

Guinness, bollen var min favorit innan du...
Att du fick ta hem denna boll,var en engångsföreteelse, tro inget annat.
Jag har aldrig hört: "TOO SMART FOR YOUR OWN GOOD!" men jag skulle tro att det betyder något i stil med: För smart för sitt eget bästa!
Men förresten varför frågar du inte bara din matte, hon är ju som en levande engelsk glos-/ordbok.

2007-05-29 @ 23:36:54
Postat av: Wallander

Guinness/Enzo nu är ni allt för roliga. Men fortsätt med det, ett gott skratt förlänger livet sägs det.
Jag har 2 kongar faktiskt och jag kan bara hålla med tillverkaren, dom är väldigt hållbara. Men tyvärr var bandet i min flyt-kong inte lika hållbart.

2007-05-29 @ 23:49:46
Postat av: Lakrits

Jag är också bra på att ta sönder saker, fast kanske inte lika mycket expert som Guinness. Mina pip och gosdjur tar jag dock inte sönder. Men bollar och annat i gummi. Mums.
När jag var på Satchmos i Lund såg jag förresten att de har såna där svårfångade ägg som vi pratade om efter Teba-turen. Det tror jag inte du skulle kunna ta sönder Guinness, men jag vet inte hur roliga de är.

Postat av: Elliot

Jag tycker att vi gör om det där ordspråket too smart så här:Too smart för your own owner!(kan man säja så?).
Matte bad mej att tipsa om en annan sorts(ev.)hållbara leksaker:kolla på www.bamsesbollar.se under skojiga leksaker,där finns "brandslangsprylar".
Jag brukar inte precis bita itu min saker,ja ja kanske smaka någon liten hörna eller så men jag håller med att snöret på flytkongen var tämligen lätt att kolla beståndsdelarna på om man säjer så...

2007-05-30 @ 11:13:51
Postat av: Guinness

Vad ni är snälla som ger en massa tips om leksaker som jag kan leka med i mer än 5 sekunder. Jag lämnar dem givetvis vidare till min matte.
Men du Elliot, visst är jag smart men jag kan inte vara smartare än min matte. Hon är den mest intelligenta tvåbening jag känner.

2007-05-30 @ 14:16:10
Postat av: Elliot

Jaha du!Du kanske inte känner så många,hihi!
Min matte är inte heller så himla korkad.Så hon duger bra åt mej.
från Elle-snälle

2007-05-30 @ 16:04:33
Postat av: Guinness

Det där var lite väl lågt. Jag visade det för matte och hon blev inte glad. Nu får jag inte blogga mer.

2007-05-30 @ 16:23:34
Postat av: Lakrits

Du ska inte visa sånt för din matte Guinness, inte om det kan äventyra dina bloggningsrättigheter.
Man kan väl säga så...vi tycker alla att våra mattar är världens bästa och det är ju tur. Vilket fixande om vi skulle hålla på och byta med varandra. Nä tack... jag gillar alla mina kompisars mattar men jag gillar bäst att vara med min egen och så ska det ju vara.

2007-05-30 @ 20:45:04
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Du ska inte visa sånt för din matte Guinness, inte om det kan äventyra dina bloggningsrättigheter.
Man kan väl säga så...vi tycker alla att våra mattar är världens bästa och det är ju tur. Vilket fixande om vi skulle hålla på och byta med varandra. Nä tack... jag gillar alla mina kompisars mattar men jag gillar bäst att vara med min egen och så ska det ju vara.

2007-05-30 @ 20:45:09
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Elliot

jodå Lakrits,du råkade stamma lite på ditt senaste inlägg.
Å du Guinness,snacka om lågt!Ska inte du få blogga för att jag är uppnosig?Det får jag inte ihop riktigt.Det får allt din matte förklara.Jag tror att hon satt och kikade över axeln på dej när du skrev så du lixom var tvungen.
Min matte låter hälsa att jag har fått min "slängkäft"av henne,och att din matte måste sakna spårsöndagarnas munhugg....

2007-05-30 @ 21:24:45
Postat av: Lakrits

Det var faktiskt något fel, jag skickade bara en gång. Får väl be Walle fixa till det.

2007-05-30 @ 22:07:55
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback