Imorse hände det...

... jag råkade pinka lite på/i MORS skor (tur att det var FOPPA-tofflorna som var på).

Men alltså, hon kan inte stå där still och spana på sovande killar i en bil, dvs precis där som det luktade så gott. Jag försökte undvika det, men tyvärr. En sak var säker, MOR sa att hon inte frös om fötterna denna morgon, i alla fall inte om vänster foten.

När vi kom hem traskade MOR in i duschen med skorna på. Jag tyckte faktiskt att det var bra att detta hände, för nu kom MOR på att med dom tofflorna på så minimeras risken nästan totalt för halkning i badkaret.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Jag gillar INTE de där märkliga människorna som sover i den där bilen. Jag kom nog till parken lite senare än du imorse för när jag gick förbi då höll de på att vakna och sedan gjorde de sin morgontoalett vid lekplatsen. USCH OCH FY!!!!!!!!! (Det sa min matte i alla fall om det senare.) Jag var naturligtvis tvungen att skälla lite på dem. Är det konstigt, eller? Inte varje dag man ser en karl stå i kalsonger på en parkeringsplats!!!!

2007-05-28 @ 21:58:02
Postat av: Guinness

Vad är FOPPA-tofflor för något? Jag blir lite nyfiken för jag hette Foppa de första 11 veckorna av mitt liv och jag har alltid trott att jag var uppkallad efter en ishockey-hjälte, inte efter några tofflor.

2007-05-28 @ 22:02:41
Postat av: Wallander

Måste säga att det är tur att vi är lite mer morognpigga då, får annars hade vi väl aldrig kommit ifrån parken om MOR fått syn på dem i bara kalingarna. Fy vad ÄCKLIGT att dom gör sin morgontoalett i vår park, kan dom inte ens bemöda sig att gå ner till toaletten på Rönneholmsvägen. Bra att du skällde lite. Såg förresten att dom fått parkeringsböter idag, så förhoppningsvis så kanske dom byter plats snart.
Foppa-tofflor? Jo det är en gummi-toffel som FOPPA Forsberg, ja ishocky-hjälten, är inblandad lite i, i alla fall när det gäller importen till Sverige. Han måste ju se om sitt hus nu när proffskarriären är lite i gungning. Har du aldrig sett dom svarta som MOR nästan alltid har på sig? Ibland tror jag nästan att dom växt fast på henne. Men hon säger att dom är så sköna.

2007-05-28 @ 22:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback