Kan knappt slita mig ...

... från köket. Men jag måste berätta att nu står det en plåt i ugnen, med massor av blodpuddingsbitar som skall torkas.

Vilken tur att du tänker på mig Ann, utan dig så hade det nog inte blivit några bitar överhuvudtaget denna helgen heller.

Jag kommer att ligga och bevaka mest hela tiden så att de inte glöms bort och för att jag måste finnas tillhands när det är dags för provsmakning.

Kommentarer
Postat av: Guinness

VA!!!!! Får du äta blodpudding? Det får inte jag. Inte efter odören som skapades sist. Men himlans gott var det. Kommer aldrig att glömma de stora bitarna jag fick av Ann.
Jag kanske kan smyga hem till dig någon dag när matte sover middag. Det hon inte vet har hon inte inte av.
GBM

2007-05-16 @ 19:14:09
Postat av: Wallander

Antingen kan du smyga hem till mig eller så häng på MOR i parken när vi ses nästa gång. Du får alldeles säkert mer än gärna en smakbit av henne du också. För mig är det helt OK, för nu vet MOR hur hon skall göra med dem och eftersom att det var så lätt så kommer hon snart att göra en ny laddning.

2007-05-16 @ 20:08:36
Postat av: Wallander

Förresten GBM, får du använda din mattes nya dator?

MOR har berättat för mig att ÄLDREMATTE idag sagt till henne att hon tycker att MOR skall önska sig en i 50-års present! Lite fräckt sagt, det är ju massor av år dit för MOR att vänta och det tycker jag är lite synd.

Men kanske din husse kan tipsa min FAR eller kanske t o m ta honom med på en shoppingtur, han skulle verkligen behöva lite shoppinghjälp har jag förstått bara på detta år som jag varit i familjen.

Din husse har ju definitivt fattat galoppen för hur man lyckas göra sin FRU riktigt GLAD förstod jag igår med tanke på ALLA presenter!

2007-05-16 @ 20:22:39
Postat av: Guinness

Jag tyckte det var jättebra för det blev massor med kartonger, papper och snören som jag kunde leka med (LÄS BITA SÖNDER).
Dessutom kom det två paket till idag till matte från lillhusse, men jag vet nog att det är husse som har köpt dem också. Det allra bästa med dem var att de var egentligen till mig. Jag har nämligen fått ett sprillans nytt koppel. Detta har inga sömmar utan är flätat istället. Då kan man inte bita sönder det, sa de i affären, men det vet jag inte om jag litar på. Jag har redan smygtestat lite men förstod genast att det inte var populärt. Sedan fick matte också en konstig slags hake som hon kan ha i Volvomobilen så att det går att släppa in friskluft utan att jag kommer ut. Bra va?
Jag ska be husse att han har "shoppingskola" med din FAR. De ska väl snart titta på fotboll tillsammans har jag för mig. Då passar det ju utmärkt att de utbyter erfarenheter av vad mattar önskar sig när de fyller år.
GBM

2007-05-16 @ 21:46:16
Postat av: Wallander

Nytt koppel GBM, ja det var synnerligen på tiden!
Jag tror inte alls att det var din husse som köpt dom. Axel är en kille som vet vad du behöver för grejor.

MOR & jag har precis nästan suttit och tittat på TEBAs hemsida. Vi har bl a också tänkt att köpa en sådan där krok till bilen, trots att jag inte kan komma ut, men luft är livsviktigt!

"Shoppingskola" låter bra, hoppas bara att matchen är innan MORs f-dag, om inte får han väl lära sig inför tills nästa.

2007-05-16 @ 22:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback