Måste skynda mig på ...

... klockan är skitmycket och jag får INTE blogga så här sent (blir så kinkig dagen efter säger familjen).

Det får bli ett ganska kort inlägg.

Jag har fått rått om LILLMATTE hela dagen, men tyvärr har hon inte varit riktigt som vanligt. Hon har öppnat munnen och läpparna har rört sig men det har inte gått att höra vad hon sa. Tror nästan att hon glömde rösten i Halmstad när hon varit där och fotograferat när de olika Bernadotteskolorna, från Malmö, Stockholm & Göteborg har haft "Olympiad". Ärligt talat så har det varit rätt lugnt och skönt, annars har andra svårt att få en "syl i vädret".

När MOR kom hem från jobb så drog vi iväg på kalas. 2-beningarna dom åt & åt, men stackars jag fick order om att ligga still på mattan, vilket jag inte gjorde hela tiden. Försökte smyga, men framför allt LILLMATTE var på sin vakt. Tänk inte ens en enda liten smula råkade trilla ner.

Jag har inte kunnat blogga så mycket ikväll, datorn har varit upptagen. Asså det duger snart inte, det fungerar inte med bara en dator. Bloggande är jätte viktigt för mig och så får man ingen tillgång.

Jag har sett alla kommentarer, men jag kan inte kommentera tillbaka just nu, men imorgon lovar jag. Jag skall ockupera datorn hela dagen/kvällen, så det så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback