MOR har ...

... så ont i sitt ena finger (och hon som alleredan hade så ont), jag råkade skada henne igår ikväll när vi var ute på sista kvällsrundan.

Det fanns 2 lösspringande högt skällande hundar på handbollsplanen bakom tennishallen. Jag blev litta rädd och drog iväg. MOR var inte beredd och då kom en av hennes fingrar i kläm i kopplet. Jag såg tårar i hennes ögon så det måste ha gjort väldigt ont.

Idag ser det inte helt vackert ut. Fingret är svullet och riktigt blått. Nu är jag allt lite orolig för att det inte blir någon spårning för mig på lördag. Men det är ju en dag till emellan så det är bara till att hoppas att det blir bättre.

MOR FÖRLÅT, DET VAR INTE MENINGEN!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Nä fy så tråkigt med fingret. Inte bra inte bra. Du får försöka vara rädd om din mors fingrar nu när det är så bevärligt för henne. Men det är ju inte lätt när man blir rädd så klart. Olyckligt i alla fall. Hoppas det bättrar sig snabbt.

Postat av: MOR

Walle, jag vet att det inte var meningen och jag förlåter dig så klart.

2007-05-17 @ 20:30:45
Postat av: Anonym

Walle, du måste följa med på lördag. Hur ska jag klara mig utan dig?
Jag och matte kan assisitera både med bilkörning och selar och dylikt. Det enda som kan vara i farozonen är fikan men då får jag be husse om assistans.
GBM

2007-05-17 @ 21:34:56
Postat av: Wallander

Aah, ni är för söta ni båda. Jag tror inte att MOR vill missa sista gången och framför allt inte TEBA-besöket. Hon tror säkert att det är bättre redan imorgon! Vi får höras av imorogn kväll.

I vilket fall som helst så är fikan absolut inte i någon farozon, MORs högerhand är helt OK, så det kommer hon att fixa utan större problems.

2007-05-18 @ 00:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback