Guinness...

... om du läser det här innan lunch... kan du då be din matte ringa min MOR på mobilen.

Jag skulle så gärna vilja komma & leka med dig en stund i eftermiddag om det går....

Kommentarer
Postat av: Walle på villovägar

Hej Mor!
Ville bara berätta att jag inte är hemma. Helt plötsligt hörde jag nycklar stickas in genom våra lås. Fastän det verkade lite konstigt så skällde jag inte. Vet du vad? Det var Guinness morsa som kom och hälsade på men hon stannade inte utan istället fick jag följa med henne hem. Du kan tro att jag blev överlycklig! Hemma hos Guinness är det märkligt vill jag lova. Först gick vi in genom en annan dörr, vilket jag var mycket tveksam till. Sedan hittade jag inte köket. Jag sprang runt runt och till slut följde Lena med mig och visade lägenheten. Visste du om att Guinness lägenhet har 1) flyttat, 2) bytt planlösning? Men jag tror jag
vänjer mig snabbt.

2007-11-30 @ 11:28:55
Postat av: MOR

Så bra att du blev glad när Lena kom, jag ville lixom att det skulle bli en överraskning för dig.

Ja gubben lilla jag visste att det blivit lite boendeförändringar för Guinness & hans flock. Förlåt att jag inte förberett dig fullt ut, men nu gick det bra i alla fall efter du gått husesyn tillsammans med Lena. När du läser detta är jag helt övertygad om att du funnit dig väl tillrätta!

Puss

2007-11-30 @ 12:22:09
Postat av: Walle hos Guinness

Hej Mor!
Nu har jag full koll på läget var allt finns någonstans. Vet du vad? Guinness och jag har varit ensamma hemma i nästan en timma. Vi var jätteduktiga och lämnade inte hallen fastän alla dörrar var öppna.

2007-11-30 @ 16:43:12
Postat av: Wallander

Duktiga killar, men det visste vi ju redan att ni är!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback