Jag var tvungen att...

... tíll slut fly fältet.

Strax efter 16 "invaderas" huset, det skulle vara pysselkväll här hemma. Först kom Ann och oj så glad jag blev att se henne fastän inte Elliot var med, ja jag blev så glad att jag inte ens brydde mig om att MOR gick iväg för att möta Marie som behövde bärhjälp, det visade síg nämligen att Marie hade en gedigen samling av allt som behövdes för att kunna göra fina kort mm. När Marie så hade parkerat bilen så blev hon oxå varmt välkomnad utav framför allt mig.

Det var verkligen rena rama julaftonen för både mig, MOR & LILLMATTE, av Ann fick jag struts och ett annat tuggben. Tuggbenet försökte jag dock senare att byta ut, jag stoppade ner det i Lakrits mattes IKEA-bag, för i den låg nämligen Lakrits 1 1/2 års present inslaget i hjärtepapper och den var lite mer spännande (förlåt Ann). Dock
blev jag påkommen ganska snabbt, det som hände var bara att jag lyckades slita sönder pappret lite, men MOR reparerade paketet väldans snabbt. Jag fick oxå ett lysande/blinkande koppel. MOR fick ett fint ljus,  en gullig tomte + en liten gullig sak som kan vara bra för henne att ha tillhands vid lite stress. LILLMATTE fick ett glasblock med en ljusslinga i. Tack snälla Ann!

När 2-beningarna satt i sig lite ostsoppa med oststänger så hade Marie något lurt på gång. Upp ur IKEA-bagen plockade hon upp följande till mig & Elliot:

En alldeles egen adventskalender... FY FAN vad kul... hoppas att ni vill följa min "lucköppningen"  varje dag här på bloggen. Tack snälla påhittiga Marie!
image274
2-beningarna drog sig sedan ut i köket för att pyssla, titta så mycket roliga stämplar...
image275
... och snacka om att ställa upp omkring sig och fär att inte tala om vilken koncentration, det gällde banne för dom att hålla tungan rätt i mun. Mitt i bilden ser ni en pyttebit av pepparkakan som Marie bakat, det suckades om hur god den var. Kul att man fick chansen att säga sitt om den, jag fick inte ens en endaste pytteliten smakbit.
image276

Det var en hel del "kacklande" så när ÄLDREMATTE dök upp så frågade jag snällt om jag kunde få följa med henne hem för att få lite lugn & ro, vilket jag så klart fick.

GUD vad jag har det bra som har hela "tjocka famlijeflocken", underbara kompisar och deras mattar/hussar runt omkring mig. I LOVE YOU ALL!!!!

Kommentarer
Postat av: Elliot´s matte

Tack för en rolig pysselkväll.Å tack Walle för alla gosiga pussingar som jag fick av dej =)
Du e allt en gullig kille:D
kramizar från
A

2007-11-26 @ 14:28:59
Postat av: Elliot

Ja de va ju himla kul ni hade då....hrmf....en annan fick minsann inte pyssla=(
Men det var en rackarens fin "adventkalender"som vi fick=)

2007-11-26 @ 14:30:52
Postat av: Lakrits

Säger detsamma som Elliot, vi fick inte pyssla. Fast jag hade det ganska skönt, behövde ta igen mig.

2007-11-26 @ 17:07:43
Postat av: Wallander

Äsch, Ann det var väl inget speciellt med mina pussar, men tack för att du tycker jag e gullig.

Elliot, Lakrits var glada för att ni slapp vara med, ni anar inte vilket tjattrande det var här, ja som jag skrev igår, det gick inte att vara kvar här.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback