Utmanad...

... har jag Wallander blivit av Tessie

Reglerna som gäller är följande:

1. Länka till den som utmanade dig.

2. Berätta 6 egenheter hos (din hund) dig själv.

3. Utmana 6 personer i slutet av ditt inlägg.

4. Lämna meddelande till dem du utmanat.

1. Namnet Wallander, har jag inte fått för ingenting, jag är en jäkel på att spåra... ja faktiskt både det ena & det andra kan jag finna.

2. Är nog i mångas ögon en slowstarter, det tar lite tid innan poletten/poletterna trillar ner hos mig när jag skall lära mig nya saker.  Ibland kanske resultatet blir lite hellre än bra.

3. Är grymt reserverad för orangeklädda 2-beningar. Kommer nog aldrig att glömma den regniga viltspårsträningsdagen då Ingvar steg ur bilen helt iklädd ett orangt regnställ, jag bara tvärvägrade att gå fram till honom, fast han gjorde sitt bästa för att locka mig till sig. 

4. En konstig egenskap om det nu är en egenskap är att jag kan sitta och stirra rakt in i väggen när vattnet i min vattenskål är slut eller sitta och stirra rakt in i balkongdörren om den är stängd då jag hemskt gärna vill ligga i dörröppningen.

5. Men jag är en jäkel på att PUSSAS & KRAMAS (tror det finns flera som kan intyga detta).

6. Sist men inte minst: Jag är en SNÄLL kille med mycket "go" i.

Wallander utmanar: Lakrits , Lord Nelson, Sigge  (det blev bara 3 polare för min del, dvs som har en blogg, men Elliot, Guinness, Tarzan m fl vill ni delge oss era egenheter så får ni gärna använda min blogg).


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det tar lite tid för jag måste ta reda på hur man länkar, jag har ingen aning och matte är faktiskt ganska kass på datorer så ingen nytta att fråga henne. Egenheter är inga problem att komma på....kompisar att utmana blir svårare för jag har ju dig och Elliot och ja...vad ska man mer säga. Får se om jag kan finna råd imorgon, nu är jag rent för trött.

2007-11-03 @ 00:40:20
Postat av: Lakrits

Har lyckats lista ut hur man gör med länkandet...puh. Återkommer imorgon. Men problemet kvarstår att du är den enda av mina kompisar som har egen blogg och därför blir det svårt att utmana vidare. Yyyyyyyl

2007-11-03 @ 01:11:02
Postat av: Wallander

Lakrits, bry dig inte om det där med att utmana vidare eller ej, jag tycker bara att det är kul om du plitar ner dina egenheter.

Postat av: Elliot

Tack för erbjudandet med det skulle bli så lång lista med egenheter så jag avstår.

2007-11-03 @ 13:40:30
Postat av: Wallander

Elliot, tänkte bara att du kanske skulle tycka att det var lite kuligt att berätta om dina små egenheter, men det är helt OK att avstå.

2007-11-03 @ 14:37:56
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Nelson

Hej Walle,

Får nog fundera lite på det här!

2007-11-04 @ 22:27:44
URL: http://lordnelson.blogg.se
Postat av: Wallander

Nelson, fundera du på bara... och gör det bara om du känner för det.

2007-11-04 @ 23:19:58
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback