Igår...

... såg jag MOR använda tumstocken för att mäta saker med den.

Idag när jag var själv hemma så tänkte jag att jag skulle mäta hur lång jag blivit från nos till svansspets. Men det var det svåraste jag någonsin gett mig in på, allstå att vika upp en tumstock... tillslut så tog jag ett ordenligt grepp med tassarna och slet tag i den med gaddarna mina och ooops då for den iväg i två bitar.

Jag skämdes lite, när FAR upptäckte vad jag gjort när han kom hem. Jag har aldrig tidigare förstört något som inte varit mitt eget, men jag ville ju bara kolla om jag blivit en stor kille.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppsan...det var ju olyckligt. Men inte så lätt att fälla upp en sån där mätmojäng. Den kanske var på väg att gå sönder redan innan. Vem vet.

2007-10-09 @ 13:47:28
Postat av: Lakrits

Mitt namn föll bort...

2007-10-09 @ 13:48:03
Postat av: Elliot

Ja ja en lite olycka händer så lätt.Och det var ju inget av den dyrbara sorten som du valde att "fixa" i din premiär=)
Förresten var det nästan rent av på tiden.
kramizar från E

2007-10-09 @ 15:20:34
Postat av: Nelson

Nicke nyfiken där:) Tror nog inte Far blev så arg va? Som Elliot skriver, finns ju betydligt dyrare prylar att ta sönder. Stor kille, tror jag säkert att du e! Du e säkert högre än mig.....jag e nog både lägre o tjockare:-(
Jag har en hemlig last som jag inte e stolt över. Jag fullkomligt älskar att bita/gnaga på gympaskorflörpar (såna som sitter bak på skon). Matte blir JÄTTEARG så jag gör det inte så ofta nu... Ha det gott!

Postat av: Wallander

Lakrits, så klart, så måste det ha varit...

2007-10-09 @ 22:21:51
Postat av: Wallander

Jasså du tycker det Elliot, att det var på tiden. Men att det var en olycka kan inte ens jag ljuga om.

2007-10-09 @ 22:25:51
Postat av: Wallander

Gud vad vi 4-beningar kan vara påhittiga när det gäller att "destroya" saker.

Nelson, jag är nog en sådan medelflatte, lagom i det mesta. Jag tycker du ser ut att vara en snygg Labbe och oxå lagom, men jag vet att bilder kan ljuga, får väl uttala mig bättre när jag träffat dig i verkligheten.

2007-10-09 @ 22:31:36
Postat av: Lakrits

Jag har bara ätit på en sak som tillhör tvåbeningarna. Men det var en stor sak...nämligen mattes föräldrars soffa. Men matte är påhittig och lagade i precis samma material (jag tuggade långt nere på soffan, mot underredet) så den blev fin igen. Men gulp...man var ju lite spak innan det fixade till sig. Tänkte inte riktigt, var inte gammal, tyckte det var smaskigt... Men varken före eller efter den incidenten har jag rört några av deras grejer. Håller mig till mina egna.

2007-10-09 @ 23:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback