Jag har fått ...

... 2 kommentarer idag gällande min kroppsform.

Båda har handlat om att jag ser smal ut, vet inte riktigt om jag skall tolka det som positivt eller negativt, hade det gällt MOR själv så hade hon tyckt att det varit väldigt positivt, men nu gäller det inte henne utan mig.

Kanske är det bara så att jag håller på att förvandlas från den "fula ankungen" till den snygge unge killen i sina bästa år.

Jag äter bra (2 x 4 dl torrfoder) varje dag, fyller på kistan mellan målen med lite godis & frukt, så det går definitivt ingen nöd på mig.

Jag självt tror att jag behöver bygga upp lite mer muskler, vilket jag hoppas att jag kan göra med hjälp av lite cykling.

 

Kommentarer
Postat av: Vira

Grattis Walle och Helene till 1:an i viltspår. Jätteduktigt!
Angående din kroppsform Walle. Du är snygg både nu och tidigare. Varje ålder har sin tjusning.

2007-10-24 @ 08:39:08
Postat av: Lakrits

Alltså...nu tar vi det här från början. Du har aldrig varit någon ful ankunge, du är en fin kille. Och det är klart att du håller på att bygga upp musklerna, särskilt när du kommer igång med cyklandet. Tycker du är fin som du är men tycker att du kan få lite mer snaskigheter för något hekto till skadar säkert inte.

2007-10-24 @ 10:12:44
Postat av: Elliot

Jag tror bara att du oxå är lite "luftig" i kroppsformatet=)Kanske lite som någon annan du känner....
från en annan av bröderna plockepinn

2007-10-24 @ 13:53:45
Postat av: Wallander

Jag tackar och sträcker på mig lite till, snygg, fin och lite luftig, inte dålig "kritik" och lite extra mycket värd när det bl a kom från två tjejer...

Elliot, hörde du när Margareta oxå sa att det är bra med cykling, man bygger upp lite snygga muskler och killar med muskler faller tjejerna ännu mera för. Kanske skall vi köra tandemcykling, dvs springa i bredd, då lär vi se kraftigare ut, vad tror du?

2007-10-24 @ 21:27:59
Postat av: Lakrits

Hmmm....det verkar lite farligt med tandemcykling, åtminstone om det är i stan. Ni kan också komma hit så kan min matte springa en runda var med oss så blir hon ordentligt rastad. Tror hon behöver bättra på kondisen för igår flåsade hon som en blåsbälg när jag snabbade upp tempot betänkligt på joggingturen efter att jag hade hittat en väldigt fin pinne. Det är bara att konstatera, vi fyrbeningar är bättre på att springa än tvåbeningarna.

2007-10-24 @ 22:18:00
Postat av: Wallander

Jag tycker du skall ta det lite lugnt med din matte, man kan nämlingen köra slut på 2-beningarna har jag hört. Efterom jag inte vill vara delaktig i något sådant så står jag över en löpträningsrunda med din kära matte.

Skulle MOR försöka sig på en joggingtur så hade vi nog inte ens kommit längre än till Maggan innan hon däckat ihop av trötthet (alltså pga dålig kondis) och tänk om någon A-lagare blivit tvungen att ge henne mun-mot-mun metoden, fy jag vill inte ens tänka tanken...

2007-10-24 @ 23:46:02
Postat av: Lakrits

Nä, då hade hon nog hellre fått mun mot nos metod av dig! Okej då, ska försöka att spara lite på mattes resurser men hon behöver ju också rastas.

2007-10-25 @ 12:49:34
Postat av: Lakrits

Fast det blir nos mot mun när du gör det på din MOR. Om MOR gör det på dig blir med mun mot nos metod.

2007-10-25 @ 18:34:33
Postat av: Wallander

Tänk att jag inte tänkte på det, dvs att jag skulle kunna "rädda" MOR... lite dåligt av mig faktiskt.

2007-10-26 @ 00:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback