Lån...

... av tältsäng.

Guinnness har du prövat att ligga i tältsängen som min ÄLDREMATTE lånat av er? Om inte så har du missat något. Just nu så sover ÄLDREMATTE i LILLMATTES säng och jag sover i ÄLDREMATTES. Detta är helt rättvist tycker jag, om ingen 2-bening behöver sova på golvet så varför skulle jag! Dessutom sover jag som en prins och vaknar helt utvilad.

Vad tror ni, inte kan väl MOR & FAR vara så grymma att dom lämnar tillbaka den då ÄLDREMATTE flyttar ut?

Kommentarer
Postat av: Guinness

NÄÄ, jag tror inte att de är så grymma. Klart att du ska ha en "riktig" säng att sova i. Min "mormor" vill inte sova i den i alla fall för hon blir yr, säger hon.
Jag trodde att du skulle komma hit ikväll och spana in min nya lya. Jag har varit väldigt skeptisk hela veckan och nästan vägrat gå in där, men ikväll har jag följt med både husse och matte frivlligt på deras ständiga vandring fram och tillbaka. Fy, vad tjatigt det blev. Vissa rundor tillbringade jag i soffan istället. Vet du vad, jag hittade en likadan tvättställlning "hos grannen" som vi har här hemma!! Jag tyckte jag kände igen strumporna och kallingarna så jag plockade ner dem och bar tillbaka dem till vår lägenhet. Matte och husse var så upptagna med sitt så jag hann gå flera vändor innan det uppmärksammades. Husse tog den sista fångsten ifrån mig men jag såg nog att matte flinade. Jag har också burit med mig Helga och Helge på rundvandring i det nya, men de har fått följa med tillbaka igen.
Jag är lite orolig för min kvällsrunda imorgon. Jag har hört matte säga flera gånger att vi ska gå och lägga oss kl. 8 så att vi hinner somna innan det är dags att stiga upp igen. Nä vänta, hon säger att vi ska stiga upp innan vi har hunnit gå och lägga oss. Jag förstår inte vad hon babblar om.
Någonting är på gång i alla fall.
Nu är det nog bäst att jag försöker somna om så att man inte missar uppstigninen för då kanske man missar frukosten och det vill jag inte vara med om.

2007-10-05 @ 03:13:23
Postat av: Wallander

Ja tanken var att jag skulle komma men MOR slängde sig bara i soffan helt utslagen när hon väl kom hem från jobbet sitt och jag FÅR INTE gå över gatan själv.
En himla massa spring förstår jag att det blir men det måste i alla fall vara skönt att det bara är till dörren bredvid.
Du är för rolig med tvätten i tvättställningen, det verkar vara skitrolig sysselsättning. Nästa gång jag kommer till dig kanske du kan visa mig hur man gör!
Om du vill får du gärna vara hos mig ikväll för att få lite lugn & ro. För du bör vara lite utvilad imorgon. Jag vet vad du skall göra tillsammans med din matte... och det är definitivt något som du verkligen gillar.

2007-10-05 @ 13:18:41
Postat av: Nelson

Nån sån har jag aldrig provat. Många andra sängar men inte en tältsäng! Tror nog att du får en liknande säng när ÄLDREMATTE (? jag har tyvärr inte riktigt koll på hela din stora stora flock - finns det nåt flockträd nånstans??) flyttar ut?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback