Omvänt...

... idag fick jag vara lite passiv, igår var det Lakrits.

När MOR kom hem tidigare från jobb så tänkte jag att det nog skulle bli någon rolig aktivitet även idag. Hon sa att vi skulle köra till Järavallen och där brukar det vara roligt värre. Men riktigt så roligt visade det sig inte att bli för mig, men det blev ju desto roligare för Lakrits (vilket var helt OK för mig oxå så här i efterhand).

Vi körde till Järavallen för att vara lite stöd till Lakrits & Marie när de skulle utföra "sitt" viktiga anlagstest. När det var överstökat, så blev det fika. Jag har sagt det tidigare & säger det igen, jag fikar gärna fler gånger tillsammans med Marie. Idag fick jag smaka på hennes nybakade stora supergoda äpplemuffins (Espresso House får allt akta sig).

När fikastunden var över så blev det en promenadtur i skogen, tyvärr  fick vi vara i koppel även idag, men jag fick i alla fall vara i närheten av Lakrits och det är jag fullständigt nöjd med.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag tillskansade mig en muffins till i morse. Mums. De är jättegoda. Får se vad matte hittar på för gott härnäst. Egentligen förstår jag inte varför jag måste äta mitt torrfoder när det finns så mycket godare saker. Men men, det är väl bara att käka det (med tillbehör förstås, annars kan matte glömma det) och sedan får man lite läckerheter efteråt.

2007-10-02 @ 10:45:03
Postat av: Nelson

Hej Walle,
Äppelmuffins verkar himla gott, ska nog också prova det nån gång! Du o din poolare, Larkrits, Guinness mfl, verkar ju hitta på en massa kuligheter hela tiden. Lite svar: Den fåniga "lampskärmen" slipper jag, tack o lov, om en vecka, då tas stygnen bort. JIPPIE!! Hoppas bara jag får vara kvar med tjejligan på dagis - mums:) E du lite avis va? Visst e min Plastmatte fin, jag älskar henne massor! Har inte träffat henne idag, Matte mumla nåt och Tåg o Stockholm - vet dud vad det är? Ha det gott

Postat av: Wallander

Du är en riktig gottegris du Lakrits och dessutom en bortskämd sådan. Men det tycker jag är helt ok att du är och får vara.
Gällande de smaskiga muffinsen kan MOR få receptet tror du?

2007-10-02 @ 21:50:02
Postat av: Wallander

Ja, Nelson jag och mina bästisar hittar på mycket kul tillsammans. Leker & tränar både lydnad & viltspårning en hel del. Guinness är min bästis, han bor nästintill granne med mig. Elliot är min bästaste bror och Lakrits är min snygga tjej (som jag delar lite med Elliot).
Jag måste erkänna att jag är avis på dig som får lov att vara han med stort "H" bland alla tjejerna.
Angående din plastmatte Annika, ja det stämmer hon tog tåget och stack till huvudstaden i eftermiddags (lämnade min MOR i sticket bara). Du förstår hon har fått flera nya kollegor där uppe när hon började arbeta i MORS grupp och dom har aldrig träffats. Men stockholmarna är ett nyfiket släkte av sig så dom ville absolut spana in Annikas gulliga mage innan bebben ser dagens ljus. Om du undrar över tågåkandet kan du intervjua Lakrits hon är en resvan stockholms tågresenär.

2007-10-02 @ 22:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback