Rubbad...

... nattsömn blev det för mig inatt.

MOR hade himlans svårt för att komma till ro & sova. Hon vände & vred sig i sängen, bytade sovplats (ockuperade sig i ena soffan), drack vatten, satt vid datorn, gick tillsängs igen, ja så höll hon på ett par timmar. Jag sa till henne att så kan hon inte hålla på och eftersom att detta störde mig enormt, så tar jag det säkra före det osäkra inatt, jag följer med LILLMATTE in & sover i hennes säng som för dagen är renbäddad & luktar bara så underbart gott.

Vi ses & hörs imorrn igen!

Kommentarer
Postat av: Östen och Sudden

Hej Walle!

Du skulle bara veta hur rubbat det är hemma hos oss! Numera kan man inte sova en hel natt igenom utan att lillhusse väcker oss alla och vill äta. Matte, som minsann inte ger oss mat när vi vill utan på bestämda tider, tänder genast lampan och låter bebisen äta hur mycket han vill. Är det inte orättvist?!?

Förresten, vi tycker att du borde ta och övertala din matte om att du också ska få starta på spårprov snart! För det har vi hört att du är kan!

Postat av: Wallander

Östen & Sudden, ja tänk så olikt det kan vara i våra olika hemmiljöer. Jag håller dessutom med er, det verkar himlans orättvist att LILLHUSSE redan får som han vill. Han ni tänkt på att protestera?

Jasså, ni tycker jag skall försöka övertala MOR min och få starta på ett spårprov, nja jag vet inte det jag, verkar pirrigt och jag vet inte om mina nerver pallar det!

2007-10-17 @ 23:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback