Så har då...

... mina höftleds- & armbågsröntgensvar kommit.

I brevlådan damp det ner ett brev, som innehöll ett stiligt                                
International Certificate Hip/Elbow/Knee 

Med glädje läste jag:

HD GRAD A (= normala höftleder Grad A)
AD UA          (= utan anmärkning)

Nu tror jag att det är fritt fram för mig att få börja följa med på lite cykelturer, vilket jag tycker skall bli jätte spännande.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hurra så himla bra =D Då vet vi i alla att det gått bra för dej,mej och Enzo
Nu väntar vi på resten av gänget...

2007-10-02 @ 21:48:07
Postat av: Enzo

Yes, som Elliot skrev, helt ok allting. Jag och matte har redan testcyklat innan jag röntgades. Det var rätt kul faktiskt även om det var knepigt att man plötsligt skulle vara på fel sida av matte.

2007-10-02 @ 22:00:37
Postat av: Wallander

Härligt, härligt, det är gott gry i oss NATTKULLARE.
Det här med cyklingen, jag har förstått på Guinness att man dessutom bör ha en pinne mellan cykeln och oss 4-beningar. Har du oxå en sådan Enzo?

2007-10-02 @ 22:32:49
Postat av: Lakrits

HURRA HURRA HURRA. Vad bra för er att allt är ok med röntgen. Jag väntar fortfarande på att göra det eftersom jag löpte när ni blev röntgade. Jag tror matte helst vill ha det gjort så hon får veta. Hon är väldigt otålig och vetgirig min matte. Jag trallar på men det är klart, ska bli bra att få det avklarat. Förhoppningsvis är ju allt ok och då kan inte matte säga att jag inte får springa som en galning ibland.
Lycka till med cyklandet Walle. Du får rapportera. Jag har aldrig fått springa bredvid cykeln, har bara åkt efter den och det är inte så ansträngande kan jag avslöja.

Postat av: Guinness

Vad skönt att svaren redan har kommit och att både du Walle och Elliot är felfria.

2007-10-03 @ 09:08:03
Postat av: Elliot

Det blir inte lätt Walle ifall det är du som ska cykla....men skulle vara himla kul att se din Mor springa bredvid=)

2007-10-03 @ 14:21:47
Postat av: Enzo

Nej, Walle jag har inte sådan där pinne emellan. Men det hade nog varit bra och jag har sett att matte tittat på det i hundtidningar. Men det är viktigt att ni tänker på att du ska springa, inte din matte alltså som Elliot skriver..., på högra sidan av cykeln. Det är ju för att du inte ska hamna ute i trafiken och bli påkörd av bilar. Har din matte hjälm? Det har inte min matte men jag undrar om hon inte borde ha det med tanke på hur det krånglar till sig ibland när vi är ute på en cykelrunda...

2007-10-03 @ 18:39:53
Postat av: Wallander

Vi får väl se hur det blir med mitt cyklande & MORS springade eller MORS cyklande & mitt springande. Hjälm behövs nog inte om vi har en pinne... hälsar MOR.

2007-10-03 @ 23:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback