Sigge har gjort det...

... Guinness har gjort det och likaså Elliot (och säkert många fler i min bekantskapskrets), så nu måste det bara vara min tur.

En sådan där "springer-någonting" är sponsrad i 2 delar från 2 kära vänner till oss, så det finns ingenting att skylla på längre, ja det skulle i så fall vara om MOR inte kan sätta ihop det hela. Men då finns nog FAR där vid hennes sida och ger henne en hjälpande hand.

Så förhoppningsvis så skall jag imorgon få pröva på hur det är att vara ute och cykla på riktigt!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad bra att du kan få springa bredvid cykeln så att du får bli ordentligt trött. Matte har sagt att vi ska börja springa lite mer på allvar när hon vet om mina leder är okej.

2007-10-18 @ 00:19:57
Postat av: Elliot

Ja vi vet ju hur det är att vara ute o cykla i andra sammanhang ;)
Men detta blir nog roligare.Matte sa bara att jag hade lite svårt att komma i ordentlig trav utan jag vaggade fram som en kamel....fult som f-n enligt matte...=(

2007-10-18 @ 12:51:30
Postat av: Nelson

Min Matte äger inte ens en cykel:( Men jag har faktiskt provat på en gång att springa bredvid Morfar och det tyckte inte jag var nån riktig höjdare direkt. Alla goa dofter som bara svishade förbi o jag hann inte med o snosa på en 1000 del! Jag kalls ju inte Ferdinand för inget:)

Postat av: Wallander

Tur att det finns många sätt att både få motion och bli trött av.

Elliot, något speciellt du tänker på när du säger att vi vet hur det är att vara ute och cykla i andra sammanhang? Sedan undrar jag om det är nödvändigt att det skall se snyggt ut oxå, kan man bara inte springa med?

Sedan tror jag att din matte överdriver lite, jag tycker hon skall se dig springa framifrån istället för uppifrån, då ser det säkert betydligt bättre ut.

2007-10-19 @ 20:51:05
Postat av: Wallander

Nelson, har din matte ingen cykel, ja då kan det bli lite svårt för dig att springa bredvid en cykel med henne. Men det finns så många andra sätt att få motion på... men kanske inte genom att sitta och lukta på blommorna... eller?

2007-10-19 @ 20:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback