Bean-bädd...

... ja en sådan har Guinness nu oxå, en allergivänlig dessutom!

Vi fick ett bra tips om en bean-bädd som även Guinness skulle kunna få ligga och mysa på och som sedan säkert också kommer att bli härlig att ha när han så småningom får sin balkong.

Bädden är ganska stor så vi var tvungna att överlämna den till Guinness direkt idag pga utrymmesbrist, vilket jag, MOR & ÄLDREMATTE gjorde. Jag hoppas att du gillar den, du får rapportera sedan. Behöver du mer "fyllning" så har jag gott om det hemma.

När vi skulle gå så tyckte Lena att hon kom på ett smart förslag, dvs att Guinness kunde få gå med oss ut och kissa. Det var faktiskt ett smart förslag! Jag tyckte det var jätte kul att få lite 4-beningssällskap och vi skötte oss så bra att vi måste göra om det oftare.

Lena MOR hälsar & säger att du kan komma upp och hämta mig när helst du vill!

Kommentarer
Postat av: Guinness

Walle, du måste hjälpa mig! Jag vet inte hur man beter sig med en sån där stor "bönematta". Den har legat och blockerat halva sovrummet och när jag har gått på den så har den gett ifrån sig konstiga ljud.
Vill du komma hit någon dag och visa hur man myser till det på bönemattan?
Jag vill också tacka så mycket för jag förstår att det är en jättefin present jag har fått.
Elliot: Tacka din matte för benen jag fick!!!!

2007-09-02 @ 10:51:47
Postat av: Lakrits

Jag har också en "böna" och håller med om att den är stor! Men matte har lagt den på ett bra ställe där den inte är ivägen. Jag har biabädden på ena sidan mattes säng och "bönan" på andra. Så får jag vänja mig vid bönan successivt. Den är spännande tycker jag men mattes säng är lättare att mysa till det i än så länge.

Postat av: Elliot

Guinness,matte hälsar tillbaka och säjer att det var så lite så....vet du förresten att det oxå var min matte som kom på det där med den fina säng-dynan till dej?
Jag har ju också en sådan o jag tycker att den är toppen....ifall man trampar runt ett tag i den så blir den som ett fågelbo alltså en nersänkning i mitten o höga kanter runtom....riktigt mysigt o ombonat faktiskt =D hoppas att du inser finessen med det hela.

2007-09-02 @ 13:44:54
Postat av: Guinness

Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort för att förtjäna en sån fin säng. Jag fyller inte år och jag har inte namnsdag och jag har inte vunnit någon agility-tävling (lite svårt för jag har aldrig deltagit i någon). Hm jag får fundera mer.
Vad roligt det var att jag fick följa med dig på promenad igår. (Matte är inte lite fräck!). Det är så avslappnande att vara ute med dig för du är så cool och man behöver inte vara kaxig alls. Man kan helt enkelt vara sig själv.

2007-09-02 @ 18:14:22
Postat av: Wallander

Guinness,du behöver inte fundera mera. Ibland är det bara roligt att få ge utan någon speciell anledning.
Vad bra att du känner dig avslappnad i mitt sällskap, kul att kunna vara bra föredöme i något.

2007-09-02 @ 19:50:44
Postat av: Elliot

Håller helt med Walle,ibland räcker det med att bara VARA =0)

2007-09-02 @ 20:14:05
Postat av: Lakrits

Påminn matte om det ibland när hon fnattar runt och ska hinna med allting på en dag. Puh, man blir ju helt slut av att bara titta på.

2007-09-02 @ 20:59:50
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback