Händelserik...

... dag idag tillsammans med LILLMATTE & ÄLDREMATTE!

Först fick jag promenera fram & tillbaka hem till ÄLDREMATTE för att hon skulle hämta ytterligare lite kläder att fylla upp vårt "bibliotek" med. 2 stora pappkassar blev det. Det såg tungt ut för henne så jag försökte hjälpa henne men det blev lite väl komplicerat. Påsen slog hela tiden i marken och risken var stor att påsen skulle gå i sönder och då hade kläderna åkt ut på marken, vilket inte hade varit helt lyckat.
 
LILLMATTE & jag fick en mysstund tillsammans när alla familjemedlemmar försvann ut ur lägenheten vid 17.30 snåret. FAR skulle träna handbollstjejerna, dvs lära dom att kasta lite boll. MOR & ÄLDREMATTE skulle titta på en lägenhet åt ÄLDREMATTE (hoppas inte att den var fin, jag har gärna kvar ÄLDREMATTE här hemma).

När sedan vår andra inneboende (den långe smale) kom så fick jag följa med ut och agera "fotomodell". LILLMATTE behövde ett bra objekt att öva på med sin nya kamera. Hoppas några bilder blev bra så att jag kan lägga ut dom här på bloggen så småningom.

Kvällsturen blev tillsammans med ÄLDREMATTE den oxå. Jag fick vara lös & ledig och gjorde inte ens den minsta antydning till att göra något som jag inte borde (har faktiskt börjat att förstå att det inte stärker mina odds) vilket uppskattades väldans mycket av alla 2-beningar. Jag blev överöst med beröm och det är något som jag verkligen uppskattar, JAG BLIR STOLT SOM EN "TUPP"!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback