Hundans...

... blåst.

Jag och MOR höll nästan på att flyga iväg på vår morgontur, emellanåt stod man nästan stilla, framför allt när man kom runt vissa husknutar.

Men en sak var skitkul... jag hittade en lövhög, körde snudan i trottoaren och plöjde igenom så löven for omkring som jag vet inte vad. "Lövgren"... här skulle du varit med, du hade oxå gillat det, det vet jag med all säkerhet.

Kommentarer
Postat av: Vira

Jag håller med om att det blåser förskräckligt mycket idag. En fördel har blåsten, man hör inte när matte ropar och visslar utan kan springa iväg på lite extra rundor. Det gjorde både Funny och jag idag så efter en stund blev vi kopplade. Annars brukar vi oftast gå morgonrundan okopplade. I eftermiddag får vi ev en runda i Revinge. Matte ska se om hon hittar fler kantareller, svårare nu när det börjar falla lita löv från träden. Ibland mumlar hon något om att lära oss spåra svamp men vi föredrar andra dofter i skogen speciellt kaniner.

2007-09-15 @ 10:11:45
Postat av: Wallander

Ja du Vira, så kan man oxå se på det hela... men visst är det väl märkligt att kopplet oftast åker på så fort vi inte kommer på direkten.
Hoppas ni får en härlig eftermiddag i Revinge och jag håller med, det låter betydligt trevligare att hitta kaniner än svamp..

2007-09-15 @ 15:04:33
Postat av: Elliot

Det låter toppen Walle...alltså det där med lövhögen.Förstår inte varför min matte o husse blir galna på mej när det blåser och löver yr ;D
Högaktningsfullt
Lövgren

2007-09-15 @ 16:02:10
Postat av: Wallander

Elliot, du får komma till mig nästa gång "de" lovar "storm". MOR såg minst lika road ut som jag...

2007-09-15 @ 17:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback