Inget stort A...

... i uppförande ikväll.

Det kom lite vänner hem till oss ikväll. Jag trodde det var fritt fram att klänga på dom hur som helst eftersom att det var så längesedan jag såg dom sist. Men tydligen så så var inte det tillåtet (från "mina" flockledare). Jag svansade mest efter söta lilla Petronella för hon tyckte att det var OK, men det blev nog lite väl mycket. Jag blev beordrad att ligga på behörigt avstånd, vilket jag gjorde tills Petronella var uppe och for igen. Sedan var Susannes nacke i jättebra snushöjd när hon satt i soffan... Henrik & Johannes, jo dom var väl intressanta dom oxå, men inte som tjejerna inte.

Tillslut blev MOR så irriterad på mig och gav mig ett grisöra för att jag skulle koppla av lite. När jag ätit upp det så hade gästerna begett sig hemåt och då var jag hur lugn som helst igen.

Kära "flockledare", förstår ni inte hur glad jag blir när det kommer vänner hit som visar att dom tycker om mig, var det något att bli så himla irriterade över? Hade ni låtit mig vara så lovar jag att jag hade slutat mycket tidigare, men nu höll jag på bara för att reta gallfeber på er.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det är verkligen ingen lätt sak att vara så som tvåbeningarna vill när det kommer folk. Men blir ju så glad. Men det var ju ändå bra att du fick grisörat till slut så att du fick lite annat att tänka på.

Postat av: Wallander

Visst bättre sent än aldrig...

2007-09-15 @ 09:29:15
Postat av: Elliot

Jag håller helt med för tusan vad glad man blir...mest bakändan å resten hänger med av bara farten=D
Walle det är bara så att vissa inte förstår "det fina i kråksången" och förresten tror jag att du är betydligt mer sansad än både mej o Lakrits....dina människor skulle kanske låna någon av oss så hade dom varit JÄTTENÖJDA med ditt uppförande hihi!!!!

2007-09-15 @ 15:56:55
Postat av: Wallander

Jasså du säger det Elliot... att JAG skulle vara mer sansad, jag undrar det jag. Men ärligt talat så tyckte jag att dom överreagerade lite väl mycket.

2007-09-15 @ 17:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback