JAG HAR TAPPAT...

... ett morrhår!

Jag är jätte orolig... någon som vet vad det kan komma att innebära för mig framöver?



Ps. Jag har hittat morrhåret och inget brott verkar ligga bakom det hela, vilket jag var lite orolig för från början, tänkte att det kanske var någon som behövde ett extra.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Tror inte det är någon fara. Du kan nog morra ändå, fast det är ju inget vi flattar gör så ofta.
Man kan inte sätta fast det?

Postat av: Wallander

Ok, jag får hoppas att de resterande kommer att sitta kvar.
MOR prövade att trycka dit det igen igår, men det trillade av direkt igen. Kontaktlim, kanske är enda lösningen, men det fanns inget sådant hemma, vilket kanske var tur för mig.

2007-09-04 @ 22:17:19
Postat av: Elliot

Säjer bara en sak:Har oxå varit med om det - kommer nya =0D

2007-09-05 @ 14:28:08
Postat av: Wallander

Elliot vad bra,alltså att det kommer nya, då kan jag sluta att oroa mig nu!

2007-09-05 @ 23:23:55
Postat av: Tarzan

Hej Walle. Det var en sak jag glömde när jag skrev senast. I går var jag, husse och matte på Mobilia för att handla. Jag lyckades att ta mig ur halsbandet och satte fart mot ingången där min matte gick in, men där blev jag jätterädd för karusellen och satte fart längs med huset och försvann. Min husse letade efter mig. Till slut kom jag tillbaka och min husse var jätterädd att jag skulle ta mig ut på dom farliga gatorna. Husse var glad att inte matte hunnit ut från Malmborgs för hon hade blivit förtvilad. Allt slutade lyckligt trots att jag var så olydig, men vad gör man inte för att få fritt utlopp.

2007-09-07 @ 18:10:02
Postat av: Wallander

Nämen Tarzan då, du får varken skrämma din matte/husse eller mig & MOR så. Vet du inte att 4-beningar inte får vistas i mataffärer? Jag hoppas att du lärde dig en läxa... men det var bra av dig att komma tillbaka. Tänkte på en sak, är det inte på Mobilia du brukar få godsaker när ni är och köper hundmat? Var det dit du var på väg? Att du inte hörde när din husse kallade berodde säkert på din öroninflammation, eller?

2007-09-07 @ 22:46:39
Postat av: Elliot

Hej du Tarzan,jag hoppas att du inte satt där själv utanför Mobilia när du krånglade dej ur halsbandet.....Det är jättefarligt förstår du...det finns typer som stjäl hundar å de e inte kul för man vet aldrig vad man hamnar...=(

2007-09-07 @ 22:47:55
Postat av: Wallander

Elliot, lika bra att jag svara istället för Tarzan för han har lite dator-restriktioner.
Klart att han inte satt själv... så korkade är inte alla hundägare. Nej, han krånglade sig helt enkelt ur halsbandet när han skulle ur bilen och då var hans matte redan innanför "snurran" till Malmborgs och han ville ju så klart följa med henne och smart som han är så trodde han att han kunde springa runt om.

2007-09-08 @ 13:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback