Kan en 4-bening...

... vara kär i en 2-bening oxå?

Asså, jag tror jag är kär i Anna, ÄLDREMATTES bästis. Jag kan inte släppa henne med blicken eller avvika från hennes sida när hon är hemma hos oss eller när vi ibland träffas ute på stan. Jag tror kärleken är besvarad, det känns så i alla fall.

Lakrits, vill bara understryka att min kärlek till Anna inte är densamma som finns mellan dig & mig , det går inte att jämföra, vi har något alldeles x-tra ihop du & jag!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jaja...det är okej. Tror nog vi kan vara kära i tvåbeningar också för tvåbeningarna kärar ju ner sig i oss. Fast det är ju på olika sätt.

2007-09-30 @ 00:00:58
Postat av: Elliot

Puh!Det var ju tur att det är på olika sätt för det börjar låta läbbigt annars.....

2007-09-30 @ 13:55:51
Postat av: Nelson

Hej Walle,
Min Matte heter Jenny och e Annika på din Mors jobb syster, och hon visade oss er fina blogg i fredags kväll. Vi blev så inspirerade att vi själva försökt ge oss ut i "doggyspace". En helt ny värld för oss (padding och hex-koder hit o dit) och vi har verkligen massor kvar att lära. Annika har berättat mycket om Er och hoppas att vi snart kan träffas!

Postat av: Wallander

Hej Nelson, välkommen till min blogg. Vad kul att du gillar den. Kul att du oxå gett dig in i denna roliga "bloggvärld".
Hörde att du precis som mig gillar "struts" och att du är en jäkel på att spåra.
Klart vi skall ses, just nu är jag upptagen på onsdagskvällarna (går en kurs i lydnad, varför det nu skall vara nödvändigt). Hur har du det med dina träningar?

2007-09-30 @ 22:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback