Lite spänd inför...

... morgondagen är jag allt.

Jag & de flesta av mina kullsyskon skall höftledsröntgas imorgon kväll. Verkar lite läskigt faktiskt och dessutom skall man få lite lugnande medel så att man kan ligga still när de skall ta de där bilderna.

Men så länge MOR är med så känner jag mig trygg (har hört att även Margareta skall vara med och då känner jag mig dubbelt så trygg)

Förhoppningsvis så stöter jag nog på både Enzo & Tex, dem har jag inte träffat på väldans länge så det skulle vara jätte roligt.

Det värsta av allt är nog att jag bara skall få en halv portion mat till frukost samt ingenting mer än vatten under dagen, jag kommer ju att vara hungrig som en hel varg på kvällen, tror inte ni det?

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag förstår att du är spänd. Jag skulle egentligen följt med men sedan fick jag inte för att jag har löpt nyligen och det var något som inte var bra med att röntga då så jag får göra det senare.
Ska tänka på er ikväll!

Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag tror inte du behöver oroa dig. Det kommer att gå jättebra och du kommer säkert att få mycket klapp och kli och sedan är det över. Du är ju så duktig på att slappna av.
Värre är det med hungern. Stackars dig som knappt har fått någon frukost. Hoppas du får ta igen det när du kommer hem.
Ska tänka på dig ikväll!

2007-09-20 @ 13:37:09
Postat av: Elliot

Jag hade inget problem med den halva portionen i morse....tyckte nästan det var alldeles lagom faktiskt...
Jag känner mej inte orolig inför ikväll(det är bara min matte som gör det för hennes förra hund hade HD)men jag tycker att det är tusan så förargligt att när vi äntligen ska träffa nästan alla syskonen...ja då ska man vara trött o sova...de e inte rättvist =(

2007-09-20 @ 14:25:33
Postat av: Guinness

Tack Walle för bloggtävlingspriset. Ett helt kilo köttbullar av den mumsigaste sorten!!!
Hoppas att du snart piggnar till efter drogruset. Håll ut till klockan 9 för då kommer du att få din kvällsmat, har jag hört från säker källa.

2007-09-20 @ 20:42:24
Postat av: Wallander

Du Lakrits, det där löpet verkar ställa till det lite både här och där. Men det var ju bra att "de" inte ville röntga dig nu eftersom risken skulle kunna finnas att bilderna skulle kunna visa felaktigt resultat. Så det är nog bäst att du väntar lite. Kanske tycker du att det är synd att vi inte kommer att vara där då, men du ska veta att vi hade ändå inte fått träffas.

2007-09-20 @ 22:30:46
Postat av: Wallander

Att nästan inte fått någon mat på hela dagen har varit det tuffaste faktiskt. Ikväll blev det bara en halv portion oxå.
Vad kul att du gillade din bloggvinst Guinness, se nu till bara att du får ha dom ifred.

2007-09-20 @ 22:33:55
Postat av: Wallander

Elliot, varför tycker du det är lagom med bara en halv portion? Vill du inte bli en stor, stark & muskolös kille?

2007-09-20 @ 22:36:11
Postat av: Guinness

Jag har aldrig sett matte eller husse äta av mina köttbullar tidigare, men jag ska helt klart kolla så att de låter bli min vinst. Däremot delar jag med mig av mina köttbullar till min lillhusse Axel. När han har fått äcklig mat i skolan blir det ibland köttbullar med potatismos på onsdagarna.
Jag vill ha fler kuliga bloggtävlingar!!!

2007-09-21 @ 00:30:20
Postat av: Elliot

Hmmm har inte tänkt så mycket på det faktiskt....å de e klart att jag inte vill vara alltför spinkig men det där med ätandet har jag inte fått kläm på helt o hållet,tycker faktiskt det är lite överskattat.

2007-09-21 @ 14:18:12
Postat av: Wallander

Guinness, vad snällt av dig att du delar med dig till din lillhusse. Angående bloggtävlingar, håll utkik, klart att det kommer fler.

2007-09-21 @ 21:50:42
Postat av: Wallander

Du Elliot, jag tycker att du är stilig som du är! men jag har hört att det inte är bra att äta för lite.

2007-09-21 @ 23:14:15
Postat av: Anonym

Jag säger bara FÄRSKFODER! Det kan få vilken matvägrare som helst på andra tankar.

2007-09-22 @ 16:46:20
Postat av: Wallander

Färskfoder, det är säkert väldigt mumsigt, men saknar du inte tuggandet? Det verkar gå så fort när du sätter i dig dina biffar (nu förutsatte jag Guinness att det är du som skrivet kommentaren ovan).

2007-09-22 @ 21:57:22
Postat av: Guinness

Jo. du har rätt: tugga bör man, annars dör man.
Men jag får ju märgben, det vet du ju. Direkt efter maten tar jag första bästa märgben och tuggar en stund. Jag har ett par tre åtta stycken i varje rum. Man behöver inte leta precis. Det händer någon gång emellanåt att matte samlar ihop dem och lägger dem i min låda men det tar inte många timmar innan de är utplacerade igen. Det brukar du hjälpa till med när du är här hos mig.

2007-09-22 @ 22:46:08
Postat av: Wallander

Jo jag vet Guinness att du har många märgben, alldeles för många kanske, men det gör inte mig något för du är alltid så snäll och lämnar lite mums kvar i dem till mig.

2007-09-23 @ 00:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback