Nu är det beställt...

... en klipptid alltså.

Nu behöver jag bara stå ut en vecka till! Det skall bli himlans skönt att bli av med allt det där överflödiga som egentligen inte skall vara där och att därefter få se ut som en snygg kille skall se ut.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Jag hoppas få träffa en del av mina syskon och deras mattar/hussar när det är dags för röntgen. Ni kommer väl dit och försvinner inte direkt?
Matte är lite villrådig just nu. Jag har ju skärpt mig på apporteringsfronten och efter att matte har varit på både flat-mästerskapet och ett jaktprov i Lärkesholm och tittat så är hon ju lite (hmmm, mycket) sugen på jaktträningen. Men samtidigt tycker hon ju att jag var duktig i brukssök så nu vet hon inte vilket ben hon ska stå på. Hon säger att hon inte hinner med att träna allting utan måste välja. Hmmm, vad tror ni är roligast?

2007-09-08 @ 19:47:49
Postat av: Elliot

Heeeej Enzo!Vad länge sen vi hörde av dej!Man har ju undrat då o då hur det är med "lillkillen".Eller du har kanske växt ifatt oss nu?
Ifall ni vil ha min åsikt angående träningen så tycker jag att ni ska satsa på det som vi egentligen är ämnade för och eftersom din matte oxså är "sugen" som du säjer så är det bara att köra.....jag skulle bli jättestolt ifall min brorsa blev bra på jaktprov....
kramizar från Elliot som varit på utställning idag...

2007-09-08 @ 20:13:19
Postat av: Elliot

Oj senil redan,skulle bara säja att det är klart att vi kommer den 20:e på röntgen.Det verkar inte som om vi får uppleva så mycket men våra mattar kan ju tjattra lite....

2007-09-08 @ 20:15:50
Postat av: Enzo

Mmmmm, det är nog lite tjatter om hur fantastiska vi är som matte är ute efter.
Förlåt att det är länge sedan jag skrev. Men matte har nytt jobb i Helsingborg och hinner inte med att starta upp datorn för mig lika mycket längre.

2007-09-08 @ 20:52:55
Postat av: Wallander

My brother Enzo is back... hallojsan, ja det var ett bra tag sedan (bättre ibland än aldrig). Min matte pratade länge & väl med Margareta idag och då hörde jag MOR nämna ditt namn och så skriver du just idag, strange!
Klart att vi måste ses, även om vi kanske är lite summa efter röntgen. Jag vet ännu inte riktigt vilken tid "jag" blir tilldelad, men det spelar nog ingen större roll, MOR säger att vi tar den kvällen till "detta".
Tyvärr kan jag inte stå till tjänst med att hjälpa din matte att välja vilket ben hon skall stå på. Jag tycker dock att hon i vilket fall som helst skall stå på båda. Rätt balans måste hon ha oavsett om du skall utföra det ena eller det andra. Kanske singla slant, kan vara en idé, eller?
Det skall bli himlans roligt att träffa dig den 20:e!

2007-09-08 @ 23:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback