Nu vet jag oxå...

...   eller i alla fall tror jag hur det kan kännas för en 2-bening som har blivit lite överförfriskad.

Trots att jag fortfarande är lite groggy, så vill jag skriva detta inlägg, är rädd att jag glömt bort allt imorgon annars.

Jag hoppade ur bilen glad som bara en flatte kan vara. Svansen gick på mig som bara den när jag gick in genom dörren till Fågel Fenix (ja, så heter faktiskt min veterinärklinik). När jag dessutom fick syn på Margareta så blev jag ännu gladare. När jag fick syn på Vira, försökte jag att få hälsa men se där blev det stopp, hon hade redan fått sin "sövningsspruta" och skulle lämnas ifred.

Efter en liten stunds väntan, blev det invägning, dagens matchvikt var ca 31 kg. Medans MOR sedan fyllde i ett papper så följde jag med Margareta in på ett annat rum. När MOR kom in hade jag redan fått min "sövningsspruta". I rummet som jag blev tilldelad stod en stor maskin som förde ett himlans väsen. Den lät konstigt varje gång en röntgenbild skulle tas, men efter ett tag brydde jag mig inte om den alls.

När det gått ytterligare en liten stund så blev jag tröttare & tröttare och ville vara så nära MOR som möjligt.

En bild uppifrån:
image207

En bild från sidan:
image209

En bild framifrån:
image208

En väldigt drogad Walle:
image210

Efter 45 minuters väntan så var det min tur, när röntgendoktorn kom in och skulle hänga på MOR ett röntgenförkläde så ville jag följa med. Jag reste mig upp men benen bar mig inte, för er som har sett Bambi på hal is kan säkert föreställa er hur det såg ut. För att komma till röntgenbordet så fick jag bäras. Själva röntgenproceduren gick bra, MOR gjorde allt rätt och röntgendoktorn var väldigt nöjd med hennes assisterande. Jag fick ligga kvar på röntgenbordet en stund, vilket jag gärna gjorde för då stod både MOR & Margareta och gullade med mig. När bilderna var kontrollerade, dvs när Kerstin kikat på dom och godkänt att bilderna var av bra kvalitet och att allt såg väldigt bra ut, ja då bars jag ut i ett annat rum. Där fick jag ytterligare en spruta, denna gång sattes den i baken och den skulle göra så att jag vaknade. Jag låg still i ca 7 minuter, sedan var jag uppe på alla 4:a, dock lite vimmelkantig. Vi tackade då för oss och körde hemåt.

Väl hemma hoppades jag på att det skulle stå en stor portion mat framdukad, men ack vad jag bedrog mig. MOR hade fått order om att jag först fick äta vid 21-tiden. När klockan blev 21, så blev jag serverad, men bara en halv portion, jag åt upp allt och slickade skålen ordentligt, tänkte att det kanske skulle fyllas på lite till då, men se det gjorde det inte. MOR tyckte lite synd om mig men har lovat att imorgon bitti får jag en hel portion igen, då skall allt vara som vanligt igen.

Jag hade trott att jag skulle få hälsa på Enzo & Tex, men se så blev det inte, får hoppas det kan bli vid ett annat roligare tillfälle.

Jag hoppas verkligen att det gick bra för oss alla "Nattkullare".

Nu skall jag gå och sova ruset av mig.

Kommentarer
Postat av: Guinness matte

Lille Walle! Du ser så liten och ynklig ut på bilderna. Jag känner igen tillståndet på sista bilden från Guinness kontakter med sjukhusdroger.
Hoppas att natten har varit bra och att frukosten smakade riktigt gott.

2007-09-21 @ 10:38:10
Postat av: Östen & Sudden

Vad skönt att du har fått det gjort nu och att allt gick bra! Och förstås att röntgenbilderna verkade bra också! Hoppas du har sovit ruset av dig nu och känner dig precis som vanligt.

Postat av: Elliot

en liten rättelse bara:Asså,kliniken heter Prima Liv och gatan het mycket riktigt Fågel Fenix väg...
ja,rätt ska va rätt...

2007-09-21 @ 14:00:24
Postat av: Elliot

Appropå gårdagen så var min upplevelse ganska lik din.Lite skillnader här o där som att jag vägde nästan 30 kg(blev ganska förvånad att det var så pass mycket)och att jag inte brydde mej om att äta den där halva portionen på kvällen....å att Enzo hälsade på mej....ja ja jag sov o han snusade lite på mej.
För övrigt var jag pigg som en mört på kvällen.
Nu håller vi tummarna för de riktiga avlästa beskeden av våra höfter o armbågar.
Puss&kram från en något lättare bror...
ps.Enzo har växt ifatt oss men väger ännu lite mindre än jag.

2007-09-21 @ 14:12:35
Postat av: Anonym

Hej Walle!
Tur att jag träffade på dig idag så att jag såg att du var dig själv helt och hållet och att du inte fått några men från gårdagens strapatser.
Jag fick åka till Vomb idag och gå spår. Jag träffade Sudden och Östen och deras matte, som har en bula på magen. Jag vet att man inte ska jämföra storlek och sånt men Sudden har mycket mer muskler än jag.

2007-09-21 @ 21:00:14
Postat av: Wallander

Läget efter gårdagen är helt ok, men igår kände jag mig verkligen konstig. MOR sa imorse att jag knappast någongång sovit så lugnt & stilla som inatt.

2007-09-21 @ 22:37:49
Postat av: Wallander

Elliot, ja rätt skall vara rätt! Tänk så fel det kan bli ibland, men det gör aldrig så mycket, för som tur är så kommer det en rättelse från någon uppmärksam 4- eller 2-bening. Din kommentar blev inte heller riktigt rätt, men man förstår i alla fall vad som menas.
Jasså Enzo börjar närma sig din viktklass, det verkar ju riktigt lovande. Annars, liknade han oss, utseendemässigt alltså?
Du som har koll på det mesta, vet du hur lång tid det tar innan man får veta de "riktiga" svaren?

2007-09-21 @ 22:59:52
Postat av: Wallander

Östen/Sudden, förresten jag har glömt att fråga, var ni i Malmö häromdagen oc träffade Guinness?

2007-09-21 @ 23:01:40
Postat av: Wallander

Guinness har du nu varit och spårat igen, du har det bra du... Jag tror allt att MOR får gå ner lite i arbetstid så att hon får mer tid att tillbringa tillsammans med mig, det gjorde hon när ÄLDREMATTE & LILLMATTE var små,så varför inte nu?
Du Guinness, vänta bara ett tag, du är säkert snart ikapp Sudden muskelmässigt, jag har hört att man får muskler av cykelrastning.

2007-09-21 @ 23:11:10
Postat av: Elliot

menar du att jag skrev "het" i stället för heter?För i övrigt var det rätt vad jag kan se.
Vem Enzo är lik vet jag inte riktigt så mycket såg man inte honom men det är väl lite av oss alla tror jag däremot tyckte jag att Tex var lite lik mej.
Avläsningsresultatet kommer nog om ett par veckor tror jag alltså efter man betalt in.Innan dess avläses de inte.

2007-09-22 @ 14:02:25
Postat av: Enzo

Synd att vi inte hann träffas så mycket i torsdags! Men jag fick ju sett Elliot i alla fall men han var ju lite trött då. Jag mådde inte alls bra efter det att jag fått sprutan och väntade på att bli röntgad. Det var tur att jag inte ätit på dagen för jag kräkte några gånger. Matte tyckte så synd om mig och jag om henne för hon fick torka golvet. Men Ann kom in och pratade lite med oss och tyckte vi om även om jag var för trött för att visa det. När jag fått sprutan efter röntgen mådde jag hur bra som helst och äta när jag kom hem var inga problem.

2007-09-22 @ 16:23:12
Postat av: Wallander

Japp, Elliototten, det var bara det lilla...
Nu blev jag lite mer avis, du fick alltså träffa Tex oxå.

2007-09-22 @ 20:35:30
Postat av: Wallander

Enzo, vad synd att du mådde lite pyton av sprutan du fick innan röntgningen, men skönt att du mådde desto bättre så snabbt efter att du fått "motgiftet".
Jag hoppas att vi kan/får ses snart, skulle vara roligt att träffa dig så att jag kan få höra hur du har det nuförtiden.

2007-09-22 @ 21:40:26
Postat av: Elliot

Ja träffa Tex var kanske lite mycket sagt för mina ögon var fortfarande lite dimmiga och han satt innanför i det där "båset" å jag orkade inte riktigt att hoppa upp för att kolla på honom.
Men matte tyckte att han var lite lik mej efter en snabb koll....jag får väl lita på de tills motsatsen bevisas....av mej =D

2007-09-23 @ 13:03:43
Postat av: Wallander

Elliot, ja gör det lita på din matte, hon brukar ha rätt klart för sig.

2007-09-23 @ 23:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback