Tävlingen är avslutad...

... TACK för er medverkan!

Den 13:e september 2006 började jag blogga, ja, det är faktiskt så länge sedan. Den som gissade rätt på detta till slut var: GUINNESS

GRATTIS kompis!

Kommentarer
Postat av: Guinness

Det är första gången jag vinner en tävling. Haha, jag kom på det men det tog tid. Som jag har letat efter minnen från förra året. Matte hjälpte mig med att tala om att 13 september var en onsdag förra året och då passade vissa av gissningarna inte alls. Men sen helt plötsligt bara fattade jag!
Agilityn var lite tråkig idag för vi fick bara springa bana. Det i sig är inte tråkigt men att bara få springa banan två gånger på två timmar blrv lite trist. Snacka om att bli rastlös. Matte frös för hon hade inte tagit någon mössa på sig. Men hon insåg ikväll att det måste inhandlas täcke till mig för jag har så lite päls på magen.

2007-09-18 @ 23:58:32
Postat av: Östen & Sudden

Grattis Guinness till vinsten!! Vad vann du för nåt?

Postat av: Guinness

Jag vet inte vad vinsten är för något. Det kanske är äran eller att jag får vara med på bild på bloggen. Men jag väntar med spänning.
Imorse var ordningen äntligen återställd i M-parken. Du, jag och Sigge ute på morgonpromenad samtidigt. Lite trist bara att vi alla tre skulle åt olika håll. Vad de där tvåbeningarna stressar!

2007-09-19 @ 15:57:29
Postat av: Wallander

Guinness, ibland kan det vara svårt att komma på saker, framförallt när det står saker på spel. Men det var ju kul att du vann eftersom du aldrig vunnit förut.
Eftersom vi bara verkar se varann på avstånd så får vi väl bestämma plats & tid, när priset kan överlämnas.
Östen/Sudden, som ni förstår kan jag inte avslöja ännu vad priset är. Men jag tror att Guinness kommer att uppskatta det...
Guinness, vissa träningar kan vara kuligare än andra... det är nog något som vi måste vänja oss vid. Så du skall oxå börja vänja dig vid täcke, men inte skall du väl ha det på dig hela tiden när du tränar?
Va, var vi ute samtidigt på morgonrundan imorse, jag såg inte er mina kompisar då, undras om det inte var när jag var ute på min andra runda med FAR, då var det lite mer bråttom, FAR får inte komma försent till skolan.

2007-09-19 @ 22:36:03
Postat av: Guinness

Det är lite fuskigt att du får TVÅ morgonrundor. Jag tänkte inte på att du hade varit ute en gång tidigare. Jag har låtit matte sova lite längre ett par dagar men om det är prisutdelning i parken på morgonen så ska jag se till att vi kommer ut lite tidigare.

2007-09-20 @ 03:27:34
Postat av: Wallander

Vad snällt av dig att du låtit din matte sova lite längre, men ni sitter väl uppe ihop kan jag tänka mig. 03:27 inte rätt tid på dygnet att vara uppe och förvänta dig ingen prisutdelning vid den tiden bara. MOR har försökt att ringa flera gånger för att få tag i dig, men det är fortfarande fel på er fasta telefon och även mobilen verkar det som!!! Men vi får väl helt enkelt bara komma och ringa på...

2007-09-20 @ 11:56:31
Postat av: Guinness

Vi är rätt så svårkontaktade just nu.
1)Telefonen funkar inte. Telia "jobbar på det", säger de.
2)Matte och mobiltelefon funkar inte så bra ihop men jag har allt sett att hon har stoppat ner den i fickan när vi går ut. Men hon kanske glömmer att sätta på den, vad vet jag. Hon fick sin telefon av husse i mars förra året ungefär samtidigt som jag kom. Husse hade laddat den med 500 kr. Mig veterligen har matte ännu inte laddat den med mer pengar. Jag har hört att hon springer runt och muttrar om att det vore bra att veta hur mycket pengar som finns kvar, men hon vet inte hur man gör. Nu tror du säkert att jag hittar på, Walle, men det är helt sant.
3) Någon ringklocka har vi ju inte haft på hela tiden men den klarar man sig ganska bra utan. Värre är det att porttelefonen kopplar upp sig på den vanliga telefonen och eftersom den inte funkar nu så är det helt kört.
Jag tror helt enkelt att du får sätta dig på andra sidan min gata och skälla högt och länge för då reagerar jag i alla fall.

2007-09-20 @ 14:49:25
Postat av: Wallander

Guinness, jag tycker att du skall säga till din matte & husse att dom skall begära skadestånd från Telia, dom har ju orsakat att ni har varit nästintill okontaktbara ett par dagar. Men eftersom att problemet är löst nu så kanske det inte behövs. Jag hade inte velat sätta mig och skälla, jag är inte av den skälliga typen.
Sedan måste jag säga att du måste ha en väldigt ekonomisk matte, i alla fall när det gäller att hålla i mobilpengarna. Du min MOR är ganska teknisk, hon kan visa din matte hur hon skall göra för att få reda på saldot...

2007-09-20 @ 22:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback